Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 nov 2014 - Anul XIX, nr. 264 (5773)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Dumnezeu şi Iisus sunt trădaţi urât de tot în aceste zile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ceea ce mă doare cel mai tare în această campanie electorală pentru prezidenţiale este implicarea bisericii ortodoxe în mocirla propagandei pesediste. PSD, un partid înfiinţat, amintim, de un ateu declarat, Ion Iliescu, care toată viaţa s-a închinat doar la icoanele de la Moscova, cu Stalin, Lenin şi Putin.

Biserica ortodoxă avea datoria, inclusiv prin lege, să rămână conectată doar la cele sfinte, ignorându-le pe cele lumeşti şi trecătoare. Dar, nu. Parohiile au fost confundate cu circumscripţiile electorale, iar preoţii le zic oamenilor acum să voteze cu „al nostru”, cu creştin-ortodoxul. Nu cu Neamţul, care nu e creştin ortodox.

Ruşinos. Cu mult peste o blasfemie obişnuită, când mai scapă omul poate la nervi câte o înjurătură despre cele sfinte. Care „al nostru”? A fost vreo clipă Ponta „al nostru”? Credeţi că va fi „al nostru” de-acum înainte, dacă Diavolul va dori să ajungă totuşi preşedintele acestei ţări blestemate, unde analfabeţii Olteniei şi Moldovei decid, prin votul lor lipsit de minte, direcţia de mers a întregii ţări?

În plus, nu suntem cu toţii, indiferent de religia de care aparţinem, cetăţeni cu obligaţii şi cu drepturi egale? De ce tocmai biserica este complice la aceste grave discriminări? De ce tocmai biserica incită la ură?

De fapt, preoţii care fac acest respingător târg se îndepărtează cu bună ştiinţă de Rai şi se apropie periculos de Iad. Ei comit cea mai josnică dintre toate faptele posibile pentru un trimis al Domnului pe pământ. Ei îi trădează chiar pe Dumnezeu şi pe Iisus. Fiindcă toţi suntem fiii lui Dumnezeu; şi ortodocşii, şi protestanţii, şi- şi-şi. Din aproape toate privinţele, Iohannis este de mii de ori mai român decât creştin-ortodoxul Ponta.

Comparativ cu aceşti preoţi care se vând pe câteva avantaje materiale, părintele Vrăjitoru - pe care noi, sucevenii, l-am spurcat cum ne-a venit la gură - e aproape un înger. Sunteţi de acord?

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dumnezeu şi Iisus sunt trădaţi urât de tot în aceste zile.
 Vizualizări articol: 1870 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 12 voturi
Dumnezeu şi Iisus sunt trădaţi urât de tot în aceste zile4.7512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   85 la suta ortodocsi ! trimis de
(12 nov 2014, 11:56:03
Greseala au facut-o sefi ACL care n-au prevazut ca populatia Romaniei este formata din 85 la suta de ortodocsi . Chiar daca oameni nu sunt toti cu studii superioare , dar problema religioasa este inradacinata de la mosi si stramosi , asa ca or ce sa-r spune este clar ca un ortodox chiar cu studii superioare cu greu v-a vota un sectar . Acum ca sa fim corecti , chiar nu s-a gasit un alt om de la ACL ca sa candideze pentru presedentie . Sunt aproape sigur ca daca Iohanis era ortodox avea sanse mult mai mari , dar asa trebuie sa se multumeasca cu ce va iesi pe 16 nov.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei