Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 oct 2014 - Anul XIX, nr. 241 (5750)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dezvoltare locală

Lungu a obţinut trei milioane de lei pentru începerea lucrărilor de modernizare a zonei centrale a Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrările de modernizare a zonei centrale a municipiului Suceava vor continua, chiar de anul acesta, cu zona din jurul Palatului Administrativ.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat că, în cursul zilei de marţi, a semnat la Ministerul Dezvoltării Naţionale primul contract din Programul Naţional de Dezvoltare Locală, pentru suma de trei milioane de lei, plus TVA.

„Sper să putem consuma aceşti bani în timpul rămas din acest an. Vom putea face lucrările de pe strada Ştefan cel Mare, strada Libertăţii şi Aleea Nucului, adică zona din faţa Palatului Administrativ”, a spus Lungu, care, de astăzi, a şi demarat procedurile de licitaţie pentru execuţia lucrărilor care includ atât reabilitarea străzilor, cât şi a trotuarelor.

„Anul viitor să continuăm tot pe acest program proiectul de modernizare a zonei centrale”, a spus primarul Ion Lungu, care a explicat că fondurile alocate pentru anul acesta, care nu vor putea fi utilizate până la 31 decembrie, se vor reporta pentru anul viitor, când se intenţionează atragerea unor finanţări de încă 7 milioane de lei.

 

Zonă pietonală în faţa Palatului Administrativ

Modernizarea zonei din faţa Palatului Administrativ va aduce şi o modificare a funcţionalităţii acesteia. Astfel, zona carosabilă, în prezent ocupată cu zeci de maşini parcate acolo de cei care vin la Consiliul Judeţean şi la Prefectură, va căpăta statut de zonă pietonală.

„În faţa Palatului Administrativ nu se va mai permite parcarea maşinilor, fiind zonă pietonală. Vor trebui să parcheze în parcările subterane”, a explicat şeful municipalităţii sucevene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu a obţinut trei milioane de lei pentru începerea lucrărilor de modernizare a zonei centrale a Sucevei.
 Vizualizări articol: 2570 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.89/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.9 din 9 voturi
Lungu a obţinut trei milioane de lei pentru începerea lucrărilor de modernizare a zonei centrale a Sucevei1.959

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Slab primar trimis de
(16 oct 2014, 11:55:49
Da, ce sa zic, poate vrea si felicitari... a obtinut 0.7 milioane euro pentru investitii si arunca la cos 1.5 milioane euro pentru mentinerea Termica.
2.   Lungule trimis de
(16 oct 2014, 12:34:14
bravo --------- se extinde cavoul din fata casei de cultura ,si tot atunci si terasa de la oscar ,iar grani de clasa ...7 -china ,iar general construct = profit lungu = alt tun pe linga altele care au fost si vor mai veni. Alo DNA , SRI, PREFECTURA sau HO ca asta se vrea psd.ist
3.   APA CALDA trimis de
(16 oct 2014, 14:08:27
Domle Primar cand vine apa calda ?
4.   COLAPS= HAHAIALA LUI LUNGU! trimis de
(16 oct 2014, 19:29:49
Daca cineva crede ca a castigat suceveanul azi, in con. loc., se inseala amarnic. Acum s-a vazut fata ascunsa a hotilor, manevrati de mafia partidelor. Ma bucur ca nu sunt un prost sucevean si pot sa fac bascalie de voi. Romanul e parfum pe langa voi, sunteti o CLOACA, o sa incerc sa nu va imita copii mei, oras de doua hartapele.
4.1  RE: COLAPS= HAHAIALA LUI LUNGU! trimis de
(16 oct 2014, 20:49:51
Nu suport sa am sef un prost, mai ales sa conduca o urbe, nu te intelegi cu el, nu ai ce invata de la el. Ar fi trebuit sa fie un fel de discipol pozitiv si cel care il urmeaza sa-l depaseasca.
5.   Unde-i apa calda? trimis de
(17 oct 2014, 01:01:46
Ma kk in aleea pietonala. Unde-i apa calda, lunganule, primaru' inimii mele? Si-s cu platile la zi, nemernicule!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei