Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 aug 2014 - Anul XIX, nr. 187 (5696)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Festivalul Medieval

Parada cu făclii, pe străzile Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Parada cu făclii pe străzile Sucevei a participanţilor la Festivalul de Artă Medievală „Ştefan cel Mare”, paradă la care vor lua parte cavalerii şi domniţele, membrii asociaţiilor şi ordinelor cavalereşti, trupele şi grupurile artistice care susţin spectacolele din cadrul festivalului, se desfăşoară astăzi, la ceas de seară, pe traseul Obcini – bdul George Enescu - Primărie – bdul Ana Ipătescu - Cetatea de Scaun a Sucevei.

Parada cu făclii de la Suceava, cea mai mare paradă de acest fel din cadrul unui festival medieval european, procesiune care în programul festivalului se înscrie ca unul dintre cele mai spectaculoase evenimente, va anima oraşul într-o traversare impresionantă, o coloană luminoasă şi şerpuitoare care va fi, cu siguranţă, însoţită şi urmărită de o mulţime de suceveni.

Acţiunea, pregătită cu responsabilitate de organizatorii festivalului, care au solicitat sprijinul Poliţiei şi Jandarmeriei spre a lua măsuri speciale pentru desfăşurarea procesiunii în condiţii nocturne, cu restricţii de trafic, va reuni, pe străzile Sucevei, cavaleri călări şi menestreli, paladini şi domniţe, jongleri, străjeri, luptători din rândul Cavalerilor de Mediaş, Ordinul Cavalerilor Argotici, Ordinul Dragonului şi Ordinul Cavalerilor de Lup, Şoimii de Argint şi Grupul Terra Ultrasilvana, Ordinul Solomonarilor şi Paladinii de Terra Medies. Desigur, călăreţii din fruntea coloanei vor fi cei din trupa de cascadori a lui Vali Vasilescu. Parada va începe la ora 20.00, din cartierul Obcini.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Parada cu făclii, pe străzile Sucevei.
 Vizualizări articol: 3301 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.11/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 9 voturi
Parada cu făclii, pe străzile Sucevei4.159

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei