Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 aug 2014 - Anul XIX, nr. 187 (5696)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ediţia a XI-a

Festivalul Naţional al Păstrăvului, de la Ciocăneşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ediţia din acest an a Festivalului Naţional al Păstrăvului de la Ciocăneşti (Satul Cultural al României 2014), care va avea loc în zilele de 16-17 august a.c., ediţie precedată de „Săptămâna plutăritului” care se află în curs de desfăşurare, reuneşte concursuri, simpozioane, concerte şi spectacole aşteptate cu nerăbdare de public.

Programul festivalului cuprinde, pentru ziua de sâmbătă, 16 august, începând cu ora 7.00, Concursul naţional de pescuit, Simpozionul „Lada cu zestre” (ora 9.30), o incursiune pe muntele Suhard alături de grupul vocal-instrumental „Piatra Şoimului”, din Câmpulung Moldovenesc, şi de Dorica Raţiu (ora 11.00), redeschiderea minei turistice Oiţa şi festivitatea de premiere a Concursului naţional de pescuit (ora 14.00).

De la ora 15.00, începe Concursul gastronomic (cu festivitatea de premiere la ora 18.00), iar la ora 19.00 este programat concertul extraordinar al Orchestrei „Lăutarii din Chişinău”, avându-l ca dirijor pe maestrul Nicolae Botgros.

Seara, dedicată muzicii folk şi poeziei, se va desfăşura lângă un foc de tabără avându-i ca invitaţi pe Vasile Mardare, Sorin Poclitaru şi Ştefania Iacob.

Duminică, 17 august, între orele 8.00-12.00, va fi oficiată Sf. Liturghie la biserica din comună, iar de la ora 13.00 vor fi conferite premiile laureaţilor concursurilor „Cea mai frumoasă casă tradiţională”, „Cea mai frumoasă grădină cu flori”, „Costumul popular” şi „Lada cu zestre”.

De la ora 15.00 toată lumea este invitată la „Cântec, joc şi voie bună”, alături de ansamblurile „La porţile neamului” (Palanca) şi „Poieniţa” (Poiana Stampei), David şi Miruna Ţăran, Laura Erhan, Daggu Project, Alexandru Brădăţan, Vlăduţa Lupău şi Delia.

Festivalul se va încheia cu Hora Plăieşilor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Festivalul Naţional al Păstrăvului, de la Ciocăneşti.
 Vizualizări articol: 1525 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Festivalul Naţional al Păstrăvului, de la Ciocăneşti5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei