Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 aug 2014 - Anul XIX, nr. 187 (5696)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Avertisment poliţie

Casele în construcţie, sparte una după alta din cauza bunurilor lăsate pradă hoţilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Casele aflate în construcţie continuă să fie ţintă predilectă a hoţilor, de cele mai multe ori furturile petrecându-se pe fondul neglijenţei victimelor, care lasă bunuri de valoare la vedere, în case fără sisteme de securitate, uneori şi fără încuietori la uşi sau fără geamuri. Un ultim furt a fost sesizat în noaptea de luni spre marţi, când dintr-o casă în construcţie din Dărmăneşti, proprietatea unui bărbat în vârstă de 56 de ani, din Suceava, au fost sustrase scule electrice şi alte bunuri, în valoare de 4.000 de lei.

Conform unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava „deşi în mod repetat poliţiştii au atras atenţia cu privire la modul de asigurare a caselor în construcţie, se constată că, în continuare, cetăţenii depozitează materiale de construcţii în spaţii care nu sunt închise sau măcar îngrădite. De asemenea, în casele nelocuite aflate în diverse faze de construcţie (fără geamuri, uşi, sisteme de închidere) sunt deja depozitate bunuri casnice şi scule care, în mod inevitabil, atrag atenţia hoţilor şi îi expun pe proprietari infracţiunilor de furt”.

Poliţiştii recomandă asigurarea caselor cu sisteme de închidere şi alarmare a locuinţelor, iar în cazul în care acestea se află în zone izolate se recomandă găsirea unei persoane de încredere, care să treacă zilnic pe la respectiva locaţie. Asigurarea iluminării şi îngrădirea perimetrului sunt de asemenea condiţii de bază pentru a preveni furturile. Cel mai important rămâne însă ca în casele nelocuite să nu fie lăsate bunuri de valoare, cu atât mai mult vizibile din exterior, de regulă hoţii acţionând doar acolo unde au o garanţie că „merită” să comită spargerea. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Casele în construcţie, sparte una după alta din cauza bunurilor lăsate pradă hoţilor.
 Vizualizări articol: 1724 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Casele în construcţie, sparte una după alta din cauza bunurilor lăsate pradă hoţilor5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cazuri musamalizate la vicov si bilca trimis de
(14 aug 2014, 11:43:09
de ce la vicov si bilca se fura de 3 sau 4 ani si nu se ia masuri politia stie cine sunt faptasi au fost amprentati si degeaba sunt liberi chiar daca sa dovedit ca au furat ei,de ce nu se ia masuri unde trebuie de apelat daca politia ii acopera???

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei