Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 216 (5423)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Debut de an şcolar

Președintele Cătălin Nechifor a dat startul noului an şcolar în patru unităţi de învăţământ din Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a participat ieri dimineaţă la festivităţile organizate cu ocazia startului noului an şcolar la patru unităţi de învăţământ din municipiul Rădăuţi, mai precis la Colegiul Agricol „Andronic Motrescu”, Colegiul Tehnic, Colegiul Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi” şi la Şcoala Gimnazială Nr. 5 „Bogdan Vodă”.

 Şeful administraţiei judeţene i-a asigurat pe elevii rădăuţeni de tot sprijinul Consiliului Judeţean şi, în acelaşi timp, i-a îndemnat să înveţe pentru că şcoala reprezintă „temelia unei viitor mai bun” pentru fiecare dintre ei. „Rădăuţiul are înaintași de valoare, foarte multe personalități care au plecat în viaţă cu un suport solid, cu pregătirea pe care au făcut-o în şcolile de aici. De aceea le-am spus elevilor rădăuţeni că trebuie să înveţe, chit că e greu, chit că sunt şi modele în clasa românească, nu mă refer doar la clasa politică, care nu au şcoală, dar au reuşit, însă acest lucru nu e un model sănătos. Prin muncă, prin sudoare, prin familie, prin valori, cred că fiecare poate să-şi contruiască un viitor mai bun”, a declarat ieri Cătălin Nechifor la festivitatea de la Şcoala „Bogdan Vodă”.

Alături de preşedintele Consiliului Judeţean, la festivitățile de la Rădăuţi au mai participat subprefectul Constantin Harasim, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean, Gheorghe Lazăr, consilierii judeţeni Costel Boliacu şi Nistor Tătar, primarul Aurel Olărean, preşedinţii organizaţiilor PSD şi UNPR Rădăuţi, consilierii locali Mihai Reman şi Traian Andronachi, cât şi alte personalităţi din sfera politicului şi administraţiei locale. După vizita la Rădăuţi, şeful administraţiei judeţene a participat la alte festivităţi la Volovăţ şi Gălăneşti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Președintele Cătălin Nechifor a dat startul noului an şcolar în patru unităţi de învăţământ din Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 1300 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Președintele Cătălin Nechifor a dat startul noului an şcolar în patru unităţi de învăţământ din Rădăuţi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei