NewEnergy - Radauti - Suceava
NewEnergy - Radauti - Suceava
NewEnergy - Radauti - Suceava
 
sâmbătă, 25 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 118 (5325)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5922 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În următorii trei ani

Primăria Fălticeni va investi nouă milioane de lei în repararea străzilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Primăria Fălticeni va investi în următorii trei ani o sumă de nouă milioane de lei (90 de miliarde de lei vechi) pentru asfaltarea străzilor din acest municipiu. Primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, a precizat că în momentul de faţă se află în derulare licitaţia pentru atribuirea lucrărilor de întreţinere şi reparaţii a străzilor din municipiu. Coman a precizat că una dintre investiţiile importante care se va face anul acesta va fi asfaltarea străzii Sucevei, pe o lungime de trei kilometri.

„Aşteptăm să finalizăm cât mai repede această licitaţie pentru a putea să începem lucrările de de întreţinere şi reparaţii la străzile din Fălticeni. În ceea ce priveşte strada Sucevei, turnarea covorului asfaltic se va face după finalizarea lucrărilor de introducere a reţelelor de apă şi canalizare”, a explicat primarul din Fălticeni. El a adăugat că anul acesta vor fi realizate şi lucrări de reparaţii a tuturor străzilor din Fălticeni. Cătălin Coman a ţinut să precizeze că este pentru prima dată când Primăria Fălticeni organizează o licitaţie pentru lucrări multianuale de întreţinere a străzilor. „Am luat această decizie pentru a nu mai avea întârzieri în începerea acestor lucrări. Astfel, în anii viitori, imediat ce vom avea bugetul aprobat vom putea să începem lucrările la străzi”, a mai spus Cătălin Coman.

Pe de altă parte, primarul din Fălticeni a anunţat că va fi organizată o licitaţie şi pentru investiţii la unităţile de învăţământ. Una dintre cele mai importante investiţii, de 300.000 de lei (3 miliarde de lei vechi) va fi făcută la grădiniţa de pe strada Filaturii, unde va fi construit un corp nou de clădire pentru extinderea spaţiilor de învăţământ.

Cătălin Coman a spus că valoarea totală a investiţiilor de anul acesta în unităţile de învăţământ din Fălticeni va fi de 1,8 milioane de lei (18 miliarde de lei vechi). Coman a mai precizat că primăria va organiza şi o licitaţie pentru amenajarea a 300 de locuri de parcare de reşedinţă, valoarea investiţiei fiind de 350.000 de lei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Fălticeni va investi nouă milioane de lei în repararea străzilor.
 Vizualizări articol: 1349 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Primăria Fălticeni va investi nouă milioane de lei în repararea străzilor2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Jale mare si rusine! trimis de
(25 mai 2013, 12:06:50
Bai, nene, drumul la intrarea in Falticeni e sub orice critica. E in top 10 cele mai proaste drumuri din tara. Iar licitatia trebuia facuta in iarna, iar drumul trebuia deja asfaltat pana pe 1 iunie. Nu pricep cum numai la noi licitatiile sunt in iunie, inca o luna contestatiile, iar asfaltul se toarna in septembrie/ octombrie. Oare in tarile nordice tot in iunie se liciteaza?
2.   Medalia de aur la drumuri peticite artistic trimis de
(25 mai 2013, 15:15:16
Stimati telespectatori,ne aflam la intrarea in Falticeni alaturi de asfaltatorul Vasile.
Are loc editia a X -a a Festivalului drumurilor peticite artistic.Spuneti-ne domnule Vasile.Am inceput sa particip la acest festival in anul 2003.Atunci am luat mentiune.La inceput am facut peticirea acestei celebre intrari in Falticeni sub forma de motive populare.Puneam artistic peticele unele peste altele respectand modele bucovinene inspirate de la covoarele tesute de bunica.Era un real spectacol.Si m-am perfectionat incet incet.Artistul din mine a explodat.Am peticit drumul sub forma de motive populare din ce in ce mai complicate,folosind si diverse culori injectate in asfalt.Astfel ca anul trecut am luat medalia de argint.
Anul acesta vreau sa creez o lucrare mareata.Am studiat arta cubista si as dori sa realizez prin peticire artistica o copie a capodoperei Guernica a lui Picasso .Poate iau medalia de aur.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei