Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 118 (5325)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dublă neregulă

Microbuz cu pasageri în picioare, înregistrat cu 104 km/h în localitate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

O acţiune de control care a vizat depistarea neregulilor comise de transportatorii auto de persoane s-a soldat cu aplicarea a 40 de amenzi, printre cei sancţionaţi găsindu-se şi şoferul unui microbuz care circula cu 104 kilometri la oră în localitate, în condiţiile în care vehiculul pe care îl conducea era supraaglomerat, cu pasageri în picioare. Controlul în trafic s-a desfăşurat pe 21 mai, fiind mobilizaţi 22 de poliţişti şi cinci inspectori de la Inspectoratul de Stat pentru Control în Transporturile Rutiere (ISCTR).

Poliţia precizează că pe DN 2, la Vadu Moldovei, într-o zonă în care limita maximă de viteză este de 60 de kilometri la oră, un microbuz Mercedes care efectua o cursă de la Iaşi laSuceava a fost înregistrat cu 104 kilometri la oră. În maşina plină, a constatat echipajul de control, erau patru pasageri în picioare. Şoferul, Lucian Constantin O., în vârstă de 35 de ani, din Iaşi, vinovat pentru ambele abateri, a fost amendat cu 450 de lei. În mod normal, acesta ar fi încasat o amendă dublă, însă poliţiştii au vrut să fie îngăduitori cu acesta şi pentru una dintre abateri i-au aplicat doar un avertisment.

Într-un alt caz, echipele de control l-au verificat pe Cristian V., în vârstă de 41 de ani, din Suceava, care conducea un microbuz cu pasageri pe DN 17, în zona Ilişeşti. S-a constatat că acesta efectuacursa fără a respecta traseul dinlicenţa de transport. Şoferul a fost sancţionat contravenţional cu o amendă de 4.000 de lei.

O amendă mare, de 3.000 de lei, a mai încasat şi şoferul unui microbuz oprit pentru control pe DN 17, la Frasin, şi care, au constatat inspectorii ISCTR, nu a respectat timpii de odihnă şi repaus.

După cum am amintit, în cadrul acţiunii de control care i-a vizat doar pe transportatorii de persoane au fost aplicate în total 40 de amenzi. Asta după ce au fost verificate 151 de autovehicule de transport persoane, microbuze şi autocare. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Microbuz cu pasageri în picioare, înregistrat cu 104 km/h în localitate.
 Vizualizări articol: 2986 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
Microbuz cu pasageri în picioare, înregistrat cu 104 km/h în localitate4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Autobasculanta de la SUCT trimis de
(25 mai 2013, 20:31:57
Astazi au trecut dou autobasculante de 40 tone cu minim 50 pe ora viteza pe langa mine, faceau concurs pe stefan cel mare...una din ele care era incarcata peste masura de nisip nu a mai putut frana la trecerea de pietoni de la bucovina si a fortat pietonul sa o rupa la fuga....domnilor patroni de la SUCT....ce parere aveti?
2.   Bascula de 40 tone trimis de
(25 mai 2013, 20:34:00
Are dreptul de a traversa orasul prin centru? Incarcata la maxim? Politia rutiera oare doarme?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei