Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 49 (5256)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vatra Dornei

Vremea schimbătoare, inamicul numărul unu al Cupei Mondiale la sanie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Dubloul Christian Schopf/Andreas Schopf a sărbătorit ieri, la Vatra Dornei, câştigarea celei de-a treia Cupe Mondiale la dublu de când coboară împreună pe aceeaşi sanie.

Dacă Christian Schopf a declarat că în timpul coborârii nici nu s-a gândit că este posibil să câştige această competiţie, coechiperul său, Andreas Schopf,  a declarat: „Fiecare curbă am simţit-o oarecum ciudat, dar permanent m-am gândit că trebuie să continuăm cursa. Abia la final, când am văzut timpul obţinut, am realizat că acesta a fost de fapt un parcurs bun”. 

Andreas Schopf a considerat cursa de ieri ca fiind una dificilă: “Condiţiile au fost în continuă schimbare şi a fost greu să găsim echipamentul potrivit. În toate etapele din această iarnă am fost foarte aproape de a câştiga cursa, dar ne bucurăm că am reuşit acum, la sfârşitul sezonului”.

Şi ruşii Aleksandr Egorov/Petr Popov, clasaţi pe locul doi, au spus că, pentru această competiţie, condiţiile meteo au fost singurul inamic al curselor. “Au fost zile grele aici, deoarece vremea a fost în mod constant în schimbare. Au existat condiţii diferite între prima şi a doua zi, între o manşă şi cealaltă manşă desfăşurate în aceeaşi zi, iar astăzi a fost diferit din nou. A trebuit să pregătim sania diferit pentru fiecare cursă şi abia astăzi, în cele din urmă, am găsit ajustările potrivite”, a spus Egorov.

Dubloul italian Patrick Pigneter/Florian Clara a fost mulţumit cu locul al treilea, în etapa a şasea a competiţiei pentru că acest loc a fost cel de care au avut nevoie pentru a câştiga Cupa Mondială pentru a cincea oară.

Patrick Pigneter, câştigător şi la simplu al etapei şi al cupei mondiale, a declarat că este mulţumit de rezultatele din acest sezon, pentru că şi-a atins toate obiectivele propuse, echipamentul cu care a concurat s-a potrivit foarte bine, iar din luna mai va începe pregătirile pentru sezonul următor cu formarea de vară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vremea schimbătoare, inamicul numărul unu al Cupei Mondiale la sanie.
 Vizualizări articol: 1087 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Vremea schimbătoare, inamicul numărul unu al Cupei Mondiale la sanie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei