Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 49 (5256)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sentinţă

15 ani de închisoare, pentru un individ acuzat că și-a omorât mama în bătaie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Magistraţii Curţii de Apel Suceava l-au condamnat ieri la 15 ani de închisoare pe un individ din comuna Bosanci, acuzat că şi-a omorât în bătaie propria mamă, o bătrână în vârstă de 86 de ani.

Iniţial, în luna ianuarie a acestui an, Gheorghe Stanciu (59 de ani), tată a şase copii, a fost condamnat de Tribunalul Suceava la 18 ani de închisoare, însă, la apel, judecătorii Curţii i-au mai redus trei ani din pedeapsă, sentinţa putând fi atacată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Conform anchetatorilor, Gheorghe Stanciu locuia împreună cu mama sa, iar certurile şi scandalurile dintre cei doi erau frecvente. Fiul era împătimit consumator de alcool şi în ultima perioadă vindea bunuri din casă pentru a-şi putea cumpăra rachiu. Atunci când bătrâna sa mama nu îi dădea toţi banii, individul devenea violent.

Pe 17 iulie 2012, se arată în rechizitoriul procurorului criminalist care s-a ocupat de acest caz, bărbatul a exercitat acte de violență asupra mamei sale, aplicându-i nenumărate lovituri cu pumnii şi picioarele în diferite zone ale corpului.

Legiştii care au făcut necropsia trupului neînsuflețit al bătrânei au concluzionat că octogenara a murit în chinuri groaznice, fiind bătută cu sălbăticie.

„Victima, deşi avea o vârstă înaintată, nu acuza afecțiuni medicale severe, iar în urma efectuării necropsiei s-a stabilit că moartea a fost violentă şi s-a datorat insuficienței cardio-respiratorii acute consecutive hemoragiei interne, prezintă fracturi sterno-costale şi ruptură renală, produse prin politraumatism al cărui mecanism este lovirea cu corpuri sau mijloace contondente şi comprimare”, se arăta într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 15 ani de închisoare, pentru un individ acuzat că și-a omorât mama în bătaie.
 Vizualizări articol: 1329 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
15 ani de închisoare, pentru un individ acuzat că și-a omorât mama în bătaie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei