Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 49 (5256)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Primăvara încă are sens

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Foarte-foarte important acel gol al Barcelonei din finalul partidei cu Real. Pare că îi iau peste picior pe jucătorii catalani, dar nu e aşa. Pentru ei important este să se autosugestioneze, chiar să se mintă, că încă se mai poate, că pedalarea aceasta în gol este doar conjuncturală. Să facă abstracţie că pe bancă nu sunt soluţii, indiferent cum se numeşte antrenorul. Căci în afara celor consacraţi din formula de bază, aproape orice schimbare se face slăbeşte echipa! Doar Mascherano poate să-l facă uitat pe Puyol, iar în ultima vreme Thiago aduce mai multă vână decât Xavi, chiar dacă procentul paselor reuşite e ceva mai scăzut. Villa nu mai e acelaşi după accidentare şi probabil nici nu va mai fi. De obicei intră în locul lui Fabregas, dar nu prea se vede, în ciuda golului reuşit cu capul împotriva lui Betis. Ba tocmai golul reuşit astfel ne oferă un indiciu asupra lipsei de soluţii din jocul obişnuit. Doar n-o să fie acum Villa o ameninţare în jocul aerian! Iar Tello, care îl înlocuieşte pe Pedro, aleargă mai repede decât poate gândi. În plus, îl ocupă lui Iniesta zona în care acesta e cel mai eficient. Am ajuns şi la Messi, iată ce înseamnă să nu mai scoată goluri sau pase din joben! Morişca se învârte în continuare, dar după cum bate vântul. Totuşi, chiar dacă Barcelona nu a stors totul din tiqui-taca, va trebui mai devreme sau mai târziu să se reinventeze.

Dincolo, Realul a oferit sezonului de primăvară prima raţiune de a fi. Dacă s-ar fi şters de pe listă deja şi al doilea trofeu, ar fi ajuns la Manchester cu spatele la zid. Nu că acum ar fi altfel, un club de talia Realului nu se poate consola doar cu Cupa Regelui într-un sezon, una pentru care mai are oricum de luptat cu rivala din Madrid. Triumful de pe Camp Nou este în primul rând al lui Mourinho, care a reuşit să creeze o echipă anti-Barcelona. Într-o competiţie de anduranţă, în care sunt implicaţi şi alţii, Realul se mai poticneşte, nu poate ţine ritmul impus de Barcelona, dar faţă în faţă e altceva. O situaţie similar a trăit Mourinho când era la Chelsea, dar pe invers: Benitez nu conta cu Liverpool în campionat, dar îl scotea sistematic din Liga Campionilor.

Mi-ar plăcea teribil ca aceste două echipe să se revadă în finala LC, atunci n-ar mai conta nici multele puncte avans ale Barcelonei din Primera, nici că Realul a făcut show pe Camp Nou. Dacă nu, măcar să iasă amândouă de mânuţă în optimi, să înceapă şi ceilalţi să viseze...

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăvara încă are sens.
 Vizualizări articol: 1373 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primăvara încă are sens0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei