Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 iun 2012 - Anul XVII, nr. 149 (5054)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Scandal

Trimis în judecată, după ce a înjunghiat doi oameni în discotecă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr din comuna Şcheia a fost trimis în judecată, după ce, susţin procurorii, a provocat un scandal într-o discotecă din Liteni, comuna Moara, şi a lovit cu un cuţit doi tineri care se aflau în acel local.

Fapta s-a petrecut pe 3 iunie 2012, în jurul orei 3:30, inculpatul, Iulian Duceac (28 de ani), fiind dat pe mâna judecătorilor pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi port fără drept al cuţitului.

Una dintre victimele atacate cu cuţitul şi-a retras plângerea, însă în ceea ce o priveşte pe a doua, procurorul de caz a declinat competenţa către Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, pentru a-l cerceta pe Duceac şi pentru tentativă de omor calificat.

 

S-a băgat după bar şi a început să-i ameninţe pe cei din discotecă cu moartea

Potrivit rechizitoriului, Iulian Duceac a mers în acea noapte la discoteca din Liteni - Moara, împreună cu un amic de-al său, Radu Simeria. Acesta din urmă, susţin martorii, ar fi provocat întreg scandalul, lovindu-l cu pumnul pe unul dintre tinerii aflaţi în discotecă, acesta din urmă ripostând şi lovindu-l şi el pe Simeria.

În acel moment, a intervenit Iulian Duceac, care, se arată în actul de sesizare a instanţei, a scos un cuţit şi l-a înjunghiat în zona toracelui pe tânărul care i-a lovit amicul. În apărarea victimei, a intervenit un alt tânăr, însă şi acesta a fost lovit cu cuţitul în zona abdomenului de Iulian Duceac. Agenţii de pază ai discotecii au declarat că se aflau în faţa localului şi imediat după ce-au auzit că e scandal au intervenit şi l-au observat pe Iulian Duceac în spatele barului, având un cuţit în mâini şi ameninţându-i cu moartea pe cei prezenţi.

Inculpatul, au povestit martorii, a distrus mai multe sticle cu băutură şi a răsturnat casa de marcat. Agenţii de pază ai localului au reuşit să-i ia cuţitul din mână şi să-l scoată afară din discotecă.

În discotecă se aflau în momentul scandalului câteva zeci de persoane.

Deşi nici una dintre victime nu a suferit leziuni grave, procurorul de caz a apreciat că se impune disjungerea cercetărilor pentru tentativă de omor, explicând că „inculpatul a acţionat cu intenţia suprimării vieţii victimei”.

Audiat de procurori, Iulian Duceac nu a recunoscut acuzaţiile ce i-au fost aduse. El a fost reţinut preventiv chiar în acea zi şi arestat preventiv, fiind şi în prezent într-o celulă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Amicul său, Radu Simeria, cel care ar fi început scandalul, a scăpat doar cu o sancţiune administrativă de 400 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trimis în judecată, după ce a înjunghiat doi oameni în discotecă.
 Vizualizări articol: 1385 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Trimis în judecată, după ce a înjunghiat doi oameni în discotecă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei