Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 ian 2012 - Anul XVII, nr. 10 (4915)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,596 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Organizare nouă

S-au găsit comandanţi pentru cele 15 Secţii de Poliţie Rurală din judeţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Concursurile pentru ocuparea celor 15 Secţii de Poliţie Rurală din judeţ, înfiinţate în partea a doua a anului trecut în cadrul procesului de reorganizare a structurilor Ministerului Administraţiei şi Internelor, au fost finalizate recent, posturile fiind adjudecate în general de ofiţeri tineri, consideraţi a fi de perspectivă. Există însă şi excepţii, printre şefii noilor secţii găsindu-se şi doi „grei” veniţi de la conducerea unor poliţii municipale, în cazul cărora nici nu a mai fost nevoie de concursuri, ei fiind numiţi direct pe noile posturi, deoarece veneau de pe funcţii cu coeficient superior.  
Astfel, în zona Fălticeni, Secţia 1 Bogdăneşti este condusă de subcomisarul Remus Vasile Ceparu, la Secţia de Poliţie Nr. 7 Mălini comandant este subinspectorul Pavel Oanea, în timp ce la conducerea Secţiei 12 Preuteşti se află comisarul-şef Constantin Gagiu, fostul şef al Poliţiei municipiului Fălticeni.
Pentru zona Suceava, cele patru Secţii de Poliţie Rurală au următoarea structură de conducere: Secţia de Poliţie Nr. 5, cu sediul în Botoşana, este condusă de inspectorul Radu Daniel Albu, Secţia de Poliţie Nr. 2, cu sediul în Bosanci, îl are ca şef pe comisarul Gheorghe Damian, la Secţia de Poliţie Nr. 8, cu sediul în Mitocu Dragomirnei, comandant este comisarul Răsvan Ştefan Kirstiuk, în timp ce la Secţia de Poliţie Nr. 9 Moara şef este inspectorul Costică Băltuţă.
În zona Câmpulung Moldovenesc, cele două Secţii de Poliţie Rurală, Secţia 11 Pojorâta şi Secţia 14 Vama, au fost adjudecate de subcomisarul Florin Ştefan Ţăpuleasa, respectiv de inspectorul principal Vasile Reabschi.
Referitor la zona Rădăuţi, împărţită, de asemenea, pe două Secţii de Poliţie Rurală, Secţia 3 Marginea a fost adjudecată de comisarul Daniel Andrei, în timp ce Secţia 4 Vicovu de Jos este condusă de inspectorul principal Marius Ciotău.
Două Secţii de Poliţie Rurală sunt şi în zona Gura Humorului. La Secţia 10 Păltinoasa şef este inspectorul Nicu Loghin, în timp Secţia 6 Gura Humorului este condusă de inspectorul Constantin Herman.

 

Posturile comunale, aproape o amintire

În fine, comandantul Secţiei 13 Siret este inspectorul Gică Ionuţ Calenciuc, în timp ce la cârma Secţiei 15 Vatra Dornei se află comisarul-şef Nicolae Matei, fostul comandant al Poliţiei municipiului Vatra Dornei.       
Prin apariţia acestor Secţii de Poliţie Rurală, posturile comunale au mai rămas doar cu câte un singur om, care se ocupă în general de preluarea petiţiilor şi plângerilor şi care lucrează după un program fix. Restul intervenţiilor şi urgenţelor revin în competenţa acestor secţii rurale, la care lucrează, în medie, 20 de subofiţeri şi ofiţeri.
În afara celor 15 secţii, în judeţ a mai fost păstrat un singur post comunal, în comuna Şcheia, precum şi şase posturi independente (Izvoarele Sucevei, Dorneşti, Ulma, Dumbrăveni, Crucea şi Cârlibaba) cu şef de post şi ajutor de şef de post.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-au găsit comandanţi pentru cele 15 Secţii de Poliţie Rurală din judeţ.
 Vizualizări articol: 3402 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 9 voturi
S-au găsit comandanţi pentru cele 15 Secţii de Poliţie Rurală din judeţ3.359

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   AVIZ trimis de
(14 ian 2012, 14:26:49
PTR UN FOST TAPULEASA LA C-LUNG. MOLD:
NICI O CRIMA NU SE PRESCRIE, NICIODATA!
2.   COMPLETARE trimis de
(14 ian 2012, 14:29:27
ALTE RELATII ,LA ORG PSD,C-LUNG MOLD.
ASA SA VA AJUTE DUMNEZEU,VOUA SI FAMILIILOR VOASTRE!
3.   Comentariu trimis de
(14 ian 2012, 15:32:29
inca o prostie in gindirea celor care conduc acest minister.
au dat acestor sefi de sectii functii echivalente sefilor de politii orasenesti sau municipale, in conditiile in care o sectie numara circa 10-15 oameni, uneori poate 20, iar la politiile orasenesti sau municipale sau circa 30-40 de lucratori, iar un compartiment sau o formatiune numara atat cit numara o sectir, iar cel care o conduce are functie incepand de la ofiter IV pina la maxim specialist 3, in conditiile in care acestia nu se spetesc tare cu munca, fiind "manageri".
sunt sigur ca aceasta reorganizare nu va tine mult, avand in vedere faptul ca resursele financiare care le necesita aceasta reorganizare sunt cu mult mai mari decit cele din vechea organizare, chiar daca au luat din banii sefilor de post, facindu-i agenti unici si le-au dat "managerilor", ca sa nu mai spun de intervalul de timp in care patrula aflata in teren ajunge la o sesizare 112, care ar avea loc intr-o comuna aflata la 20-30 de km si patrula se afla in celalalt capat al zonei de responsabilitate a sectiei.
timpul ne va lamuri

4.   Sesizare:p trimis de
(15 ian 2012, 16:55:13
Bine ca a revenit dl.Damian la conducerea sectiei de la Bosanci,ca dl.Iulian Tiganescu nu merita sa ocupe acel loc.....stia doar sa bea cu toti raii si sa rada de problemele oamenilor......offf cata coruptie in sitemul acesta!
5.   Hopa? trimis de
(16 ian 2012, 08:33:09
te iubeste unii IULIANE!!!!!!!!!!!!!!1
6.   Militia trimis de
(16 ian 2012, 08:51:42
Toti militenii sunt spagari si betivi. E prevazut in statutul militeanului.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei