Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 ian 2009 - Anul XIV, nr. 21 (4007)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5772 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dreaptă judecată

Violatorul unei fetiţe, condamnat la 23 de ani de puşcărie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Un individ care a violat o fetiţă de numai 7 ani a primit o condamnare de 22 de ani, plus un spor de un an, din partea judecătorilor de la Tribunalul Suceava. În afara faptului că George Stancu, de 29 de ani, din Şcheia, va sta după gratii 23 de ani, magistraţii l-au obligat şi la despăgubiri de 50.000 de lei (500 de milioane de lei vechi) faţă de familia fetiţei pe care a batjocorit-o.

Bărbatul a ajuns în faţa judecătorilor după ce pe 11 februarie 2008 i-a pus un cuţit la gât unei fetiţe de doar 7 ani şi a obligat-o să-l urmeze într-o magazie de lemne. Sub ameninţarea armei albe, Stancu a obligat-o pe minoră să întreţină raporturi sexuale. Fetiţa a ajuns în stare de şoc la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost diagnosticată cu ruptură de vagin şi hemoragie puternică, medicii luând decizia să o opereze imediat.

 

„Strugurel”, un pervers sexual

În decizia de ieri a judecătorilor de la Tribunalul Suceava a cântărit greu şi trecutul lui George Stancu. Chiar dacă are doar 29 de ani, el este un client fidel al penitenciarelor. La sfârşitul anului 2004, „Strugurel”, aşa cum este cunoscut George Stancu, a ieşit din spatele gratiilor după ce a executat parţial o condamnare de 14 ani, dictată pentru comiterea infracţiunilor de viol, perversiuni sexuale şi tâlhărie.

În momentul eliberării, individul mai avea de executat un rest de pedeapsă de 1.671 de zile, care se va adăuga acum celor 23 de ani la care a fost condamnat George Stancu.

Soluţia Tribunalului Suceava nu este definitivă şi poate fi atacată la Curtea de Apel Suceava, atât de Stancu, cât şi de procurori sau partea vătămată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Violatorul unei fetiţe, condamnat la 23 de ani de puşcărie.
 Vizualizări articol: 2382 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Violatorul unei fetiţe, condamnat la 23 de ani de puşcărie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei