Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 feb 2014 - Anul XIX, nr. 26 (5535)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


Senatorul Donţu, lăudat de presă. Pentru că-i cuminte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consilierii judeţeni au aprobat cu unanimitate de voturi dreptul administrației judeţului Suceava de a organiza o licitaţie pentru obţinerea unui împrumut bancar de 200 de miliarde de lei vechi. Banii vor fi folosiţi pentru refinanţarea unor credite luate de Consiliul Judeţean înainte de 2008 şi pentru cofinanţarea unor lucrări începute în perioada 2008-2012. În perioada înainte amintită, liderul PDL Suceava, Gheorghe Flutur, a fost preşedintele Consiliului Judeţean. Aşadar, lucrările care vor fi continuate cu bani împrumutaţi din bancă au fot începute pe vremea când judeţul era condus de domnul Flutur, iar la guvernare se afla PDL. Pentru cei care au fost plecaţi la muncă în Australia în ultimii ani, am să spun că Gheorghe Flutur a deţinut, la fel ca şi acum, o funcţie în conducerea centrală a PDL şi avea uşile deschise la ministere şi la primul-ministru. Astfel, Gheorghe Flutur a reuşit să aducă mai multe fonduri în judeţul Suceava, iar administrația judeţeană nu a fost nevoită să se împrumute de la bănci. Pentru cetăţenii care s-au întors de la muncă din Noua Zeelandă alaltăieri, am să scriu că, în prezent, la conducerea Consiliului Judeţean Suceava se află USL, iar guvernarea îi aparţine tot alianţei social-liberale. Săptămâna trecută, în presa suceveană au apărut articole laudative la adresa preşedintelui Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, senatorul Ovidiu Donţu. Articolele au pornit de la o statistică a Institutului pentru Politici Publice, din care reieşea că domnul Donţu a avut o prezenţă de excepţie la şedinţele Senatului. În schimb, senatorul Flutur a trecut pe la Senat din când în când, iar câte o dată şi mai rar. Ca o paranteză trebuie spus că pe vremea când era şeful Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur era criticat de către cei de la USL pe motiv că, în loc să stea la serviciu, umblă brambura pe la Bucureşti. Revenind, acelaşi domn Donţu s-a mândrit în faţa presei că nu a lipsit de la nici una dintre şedinţele comisiilor din care face parte. Acum, întreb şi eu, prostul, ce este mai important pentru Suceava, ca domnul Donţu să participe la toate şedinţele sau să lipsească de la acestea, pentru a avea timp să meargă pe la uşile ministerelor ca să facă rost de bani, astfel încât administraţia judeţeană să nu mai fie nevoită să se împrumute? Mă gândesc că domnul Donţu s-o fi gândit să chiulească de la şedinţe pentru a bate pe la diferite uşi, dar s-o fi temut să nu-i va deschide nimeni şi, astfel, ar ajunge de râsul colegilor. Aşa că mai bine stă cuminte la şedinţe, iar pentru asta are parte de laude din partea presei.     

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Senatorul Donţu, lăudat de presă. Pentru că-i cuminte.
 Vizualizări articol: 3032 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Senatorul Donţu, lăudat de presă. Pentru că-i cuminte3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Corect trimis de
( 4 feb 2014, 13:24:58
Ce m-a enervat la umflatel e seninatatea cu care zicea ca legea ne permite sa ne imprumutam cu x% dar noi suntem datori doar cu x-y% deci putem sa ne imprumutam linistiti... sa-i pupati mana lui Flutur pentru acea marja de -y%.
Iresponsabili, au constientizat ca de la Bucuresti nu primesc absolut nimic (nici macar pentru sensul giratoriu de la soseaua de centura) si incep sa se imprumute ca nebunii pe la banci ca sa carpeasca drumuri.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei