Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 105 (5312)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Hora Bucovinei, la Frasin

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Consiliul Judeţean Suceava, cu sprijinul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, al Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava, al Direcţiei Silvice Suceava şi al primăriilor din judeţ, organizează, în zilele de 18 şi 19 mai, la Frasin, în Tabăra Bucșoaia, Hora Bucovinei.

Manifestarea va asigura sustenabilitatea proiectului Hora Bucovinei, finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, prin realizarea unor acţiuni de prezentare a obiceiurilor de stână, a specialităților culinare ale zonei, a meșteşugurilor tradiţionale şi a unei expoziţii de utilaje agricole.

Programul evenimentului cuprinde şi o dezbatere pe problemele spaţiului rural, la care vor participa reprezentanţi ai instituţiilor locale şi centrale care gestionează activitatea din domeniul agricol. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a anunţat că una dintre temele care vor fi dezbătute în cadrul simpozioanelor pe teme agricole va fi şi „Judeţul Suceava, potenţial lider naţional în agricultura ecologică”.

Nechifor a mai arătat că în cursul zilei de duminică, 19 mai, vor avea loc o paradă a gospodarilor, o demonstraţie şi un concurs cu utilaje folosite la exploatarea pădurilor, iar la final va fi organizată o tombolă.

Participanţii la acţiunea de la Frasin se vor putea bucura de momente artistice susținute de Ansamblul Artistic Profesionist “Ciprian Porumbescu”, de diverse grupuri folclorice, precum şi de formaţii pop & rock.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hora Bucovinei, la Frasin.
 Vizualizări articol: 1038 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Hora Bucovinei, la Frasin5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei