Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 mar 2008 - Anul XIII, nr. 60 (3741)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
luni, 4 iunie 2012
Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   FELICITARI trimis de
( 4 iun 2012, 12:21:11
VA FELICIT PENTRU PROMOVARE SI SPER SA FACETI O TREABA BUNA IN LIGA A II A.VREAU SA CRED CA NU NE VOM FACE DE RAS SI SA TERMINAM INTRE PRIMELE ECHIPE .SA SE FACA UN LOT DOAR DIN JUCATORI LOCALE CA POTENTIAL ESTESI AR FI SI COSTURI MAI MICI.FARA CAZARI SI ALTE CHELTUIELI PTR. MERCENARI CA NU TRAIESC PTR ORAS SI NUMELE DE SUCEAVA
2.   Bai "jucatori locale" trimis de
( 4 iun 2012, 16:26:02
ce tot o tragegi cu jucatori locali, m-am lamurit si cu astia , nu ati vazut ca sunt betivi dar si tradatori, am vazut la meciul cu Poli Galati ce au facut localnicii: Bosancu,Suleru,Romaniuc Oniu si Jalba.
parerea mea este ca daca nu aduc 3-4 jucatori de valoare nu au cum sa scape de retrogradare .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie

HaiHui prin Bucovina

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tartă crocantă 8 porţii - 60 minute 300g biscuiţi amaretto150g unt2 ouă150g fulgi de cereale500g brânză de vaci50g stafide2 linguri zahăr Zdrobiţi biscuiţii până când obţineţi pesmet. Topiţi untul şi amestecaţi-l cu pesmetul... Citeşte