luni, 3 oct 2022 - Anul XXVII, nr. 232 (8149)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,949 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta5,0469 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Shopping City Suceava
marţi, 8 decembrie 2015
Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Planet der Justiz Affen (1) trimis de
( 8 dec 2015, 13:41:12
(sau Rădăuți? HopșiIo* c-un offtopic)

Titlu: Neamul maimuțăresc de peșteră parvenit în înalte funcții judiciare.

Ingăta ce se scarchină în cap și ce zbiară un pitecantrop dintr-acesta semianalfabet funcțional, de face de ocară* sistemul judiciar rumânesc.
Iaca o mostră etalon de „pășunism judiciar” expusă de pivotul uzat al dam(b)ului, având rol de bucșă de basculă:

„„inculpatul B.E. denigrează, atât în cadrul comentariilor postate în legătură cu diverse articole apărute pe website-ul ziarului „Monitorul de Suceava”, cât și în cadrul unor acțiuni publice (greva foamei în fața palatului de Justiție Suceava) atât instituția Judecătoriei Rădăuți în ansamblu, cât și alți judecători specializați pe complete de drept penal din cadrul Judecătoriei Rădăuți”

Trecând peste neplăcuta surprindere cauzată de neobrăzarea bucșatului, veritabil semianalfabet funcțional pentru care orice critică ÎNTEMEIATĂ adusă systemului lor parșiv și mafiotic constituie „denigrare”, pentru care acțiunea civică lăudată de ambasadorul SUA ** constituie „denigrare”, și pentru care dreptul fundamental la grevă, ca formă de protest constituie ofensă la adresa Nemerniciilor Lor, am fost nevoit ca într-o formularea scrisă depusă la unul din dosarele aflate pe rol să inserez următoarele precizări definitorii asupra nivelului intelectual al pitecantropului din Ministerul Public:

„Nu în ultimul rând pun în vederea instanței de judecată impresia și nota evidentă de „semianalfabetism funcțional” ce rezultă din cererea procurorului.
Prin semianalfabet funcțional înțelegându-se exact semantica acestei sintagme – o persoană care știe să citească un text scris dar care nu are proprietatea termenilor și nu poate desluși sensurile respectivului text scris.
2.   Planet der Justiz Affen (2) trimis de
( 8 dec 2015, 13:42:09
Procurorul de caz invocă în sprijinul cererii sale termeni asupra cărora nu dobândește cea mai elementară proprietate semantică.
Astfel, a afirma că inculpatul „denigrează instanța rădăuțeană și judecătorii specializați pe drept penal, prin comentariile sale formulate pe site-ul Monitorului de Suceava și prin acțiunile sale publice - greva foamei în fața Palatului de Justiție din Suceava” constituie dovada incontestabilă a semianalfabetismului funcțional sub a cărui funestă influență se situează procurorul de caz.
În acest sens precizez exact semnificația verbului „a denigra”, astfel cum rezultă din Dicționarul Explicativ al Limbii Române:
„DENIGRÁ, denigrez, vb. I. Tranz. A ponegri, a defăima, a calomnia, a discredita.”
Funcție de aceste explicații, precizez în treacăt doar câteva exemple de cazuri, relatate în presa suceveană, la care am avut luări de opinie considerate „denigratoare”, opinii asociate în mod necondiționat cu prevederi legale în vigoare care demonstrau, fără putință de tăgadă, caracterul abuziv al diferitelor măsuri luate de organele de poliție sau de organele judiciare:

- dezvăluirea dispariției unei cantități de țigări în valoare de 60.000 de euro din camera de corpuri delicte a Poliției Rădăuți (în Monitorul de Suceava din data de 3 dec. 2013);
- opinie critică față de audierea și reținerea unui minor de 17 ani, din Vicovu de Sus, în lipsa apărătorului, a părintelui sau a tutorelui legal (articol din Monitorul de Suceava din 14 martie 2014 - „Un adolescent de 17 ani, ţinut în arest o noapte din cauza unui miliţian zelos”);
- dezvăluirea publică a modalității „de fentare” a sistemului ECRIS, practicată la Judecătoria Rădăuți (cele 62 de dosare ale judecătorului Bărbuță constituind o incontestabilă probă a verității);
3.   Planet der Justiz Affen (3) trimis de
( 8 dec 2015, 13:43:23
- postare despre o judecătoare petrecăreață, pasionată de petreceri și călătorii – postare efectuată cu jumătate de an înainte de explozia rușinosului caz Bărbuță-Prandea;
- afirmația întemeiată potrivit căreia la Judecătoria Rădăuți se soluționează dosarele fără a fi citit un singur rând din lucrările dosarului – proba verității furnizată de speța 4310/285/2015 soluționată definitiv de Tribunalul Suceava (articol în Monitorul de Suceava din data de 6 oct. 2015 - „Percheziţie şi dosar după ureche cu trei comisari-şefi şi doi agenţi ai Poliţiei de Frontieră”);
- luare de poziție critică față de încarcerarea unei femei din Plopeni, având un copil în vârstă de 3 luni, ridicată de polițiști de pe patul de spital și aruncată în arest;
- luare de poziție critică față de fusilada poliției de frontieră împotriva jeepului de la Straja, ocazie cu care s-a încălcat flagrant dispozițiile imperative ale uzului de armă, făcându-se tragere direct asupra lunetei autovehiculului, în locul tragerii asupra căilor de rulare sau asupra elementelor motrice ale autovehiculului (articol în Monitorul de Suceava din 31 oct. 2014 - „Tânăr împuşcat de două ori de poliţiştii de frontieră, într-o urmărire după două maşini de teren suspecte”)
- luare de poziție critică față de uciderea în bătaie a unui boschetar din București, autorul crimei fiind un polițist din Gura-Humorului;
- luare de poziție publică, argumentată juridic, față de reținerea ilegală a lui Motrescu Emanuel din Straja, reținere care s-a făcut printr-o veritabilă violare a domiciliului, în lipsa oricărui mandat de percheziție și în lipsa oricărei dispoziții a procurorului – articol din Monitorul de Suceava din data de 23 sept. 2014 - „Poliţişti bătuţi şi fugăriţi, după o urmărire în trafic de aproape cinci kilometri”);
4.   Planet der Justiz Affen (4) trimis de
( 8 dec 2015, 13:44:18
- luare de poziție în cazul tirului nebun efectuat de scelerații polițiști de frontieră împotriva unei dubițe cu număr de Galați ce transporta o putină cu 5 kg de brânză;
- luare de poziție apreciativă față de judecătorul Sârghi Gabriel Marius care „le-a dat de cap” procurorilor rădăuțeni cu un dosar, făcându-le cu această ocazie sumedenie de recomandări procedurale ( articol în Monitorul de Suceava din data de 22 oct. 2013 – „Dosare soluţionate în dorul lelii la Parchetul din Rădăuţi”) …

… etcaetera, etcaetera, acestea fiind doar câteva dintre opiniile civice enunțate ferm și răspicat, în baza dreptului european și constituțional la libera exprimare. Cu precizarea finală că actualmente respectivele luări de poziție sunt cenzurate, la intervenția telefonică directă efectuată de un procuror de la Parchetul Rădăuți, intervenție efectuată direct la redacția Monitorului de Suceava).

Dacă asemenea opinii sunt considerate de semianalfabetul funcțional drept acte de „denigrare”, ei bine, țin să-i mulțumesc pentru acest compliment disimulat în lipsa totală de logică ce sălășluiește în căpșoru-i fumegând de infatuare exacerbată până la Domnul Zeu și trei stații dincolo de EL.
Căci, regulile elementare ale operatorilor logici stipulează clar dubla negare a unui argument valid: „non de non A = A”. Adică, o afirmație negatorie ( „denigrează”) enunțată de o nulitate (semianalfabetul funcțional) în fapt constituie cel mai frumos compliment posibil.
5.   Planet der Justiz Affen (5) trimis de
( 8 dec 2015, 13:45:15
Cât despre neobrăzarea prin care procurorul de caz îmi infirmă dreptul constituțional la grevă ca formă de protest public, respectiv dreptul constituțional la libertate de exprimare, punând sub semnul „denigrării” un protest public fundamentat pe încălcările repetate a drepturilor fundamentale și procedurale, comise de Parchetul Rădăuți și Judecătoria Rădăuți, ei bine, mă abțin să-l trimit pe autorul acestei afirmații într-o maternă și ocrotitoare sorginte, cu mențiunea finală că aceste neobrăzări vor fi soluționate în alte structuri judiciare – PCA Sv. Și sub alte numere de înregistrate – 176/P/2015.”

ASTA E!
E A LOR!
E PLANETA MAIMUȚELOR JUDICIARE!
Pitecantropii neamului maimuțăresc de peșteră, având coeficient de imbecili, idioți sau cretini și care, nu se știe prin ce metodă au acces la funcțiile de magistrați ai Rromânistanului maimuțăresc.

-----
* Nota: despre ocara sistemului maimuțelor judiciare, citește bilanțul recent elaborat de CSM
Se sparie mintea și se cutremură cugetul despre amploarea nelegiuirii de pe Planeta Maimuțelor ce voiesc să nu fie „denigrate”.
 ☭  ϑ

** „Îi încurajăm pe toţi românii să rămână implicaţi în procesul civic”
Hans Klemm – ambasador SUA

p.s. Din spirit prietenesc îi rog pe domnii advocați de la Judecăcătorie să nu mai fumeze la pod. Ar fi păcat să deie peste ei un control și să le zmulgă câteva zeci de onorarii de asistență din oficiu.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie

HaiHui prin Bucovina

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei