Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 feb 2015 - Anul XX, nr. 34 (5846)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Românii cheltuiesc peste 40 milioane euro pe an pentru vacanţe în Thailanda

Joi, 12 Februarie 2015 (17:26:52)SURSA: Mediafax.ro
Peste 20.000 de turişti români şi-au făcut vacanţa în Thailanda în fiecare dintre ultimii doi ani, cheltuind în medie mai mult de 2.100 de euro de persoană pentru zbor, cazare, masă şi excursii, au declarat agenţiei MEDIAFAX reprezentanţii în România ai Autorităţii de Turism a Thailandei."Din datele oficiale ale autorităţilor thailandeze, în anul 2013 şi-au făcut vacanţa în această ţară puţin peste 20.000 de... Integral pe Mediafax.ro
SURSA: Mediafax.ro
 Vizualizări articol: 570 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Românii cheltuiesc peste 40 milioane euro pe an pentru vacanţe în Thailanda0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Dovleac copt, cu miere Ai trebuință de: 800 g dovleac (zis și plăcintar), 100 g zahăr, 100 g miere; facultativ: zeama de la o lămâie.Cum se procedează: Dovleacul se curăță de coajă și de sâmburi, se taie în cuburi, se tăvălește prin zahăr tos și se așază... Citeşte