Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 mar 2014 - Anul XIX, nr. 58 (5567)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ţiriac despre Dosarul transferurilor: E foarte curios că judecătorii au dat trei decizii diferite

Joi, 13 Martie 2014 (15:54:09)
Fostul tenisman Ion Ţiriac a declarat, joi, comentând condamnările celor opt oameni din fotbal în Dosarul transferurilor, că este foarte curios faptul că trei instanţe au dat de trei ori trei soluţii diferite în acest caz, informează Mediafax.El a adăugat că sportul românesc, din care face parte, nu merita "o palmă peste gură" din partea justiţiei. "Nu ştiu dacă statul român ar avea de câştigat sau de pierdut cu cei opt oameni de fotbal (n.r. - în închisoare). Legea e lege. Iar legea trebuie respectată. Dar în general, dacă ai greşit în lege nu peste tot răspunsul este «puşcărie-puşcărie-puşcărie». Puşcăria costă, asta nu ştiu de ce îl bagi. Oamenii de afaceri sunt oameni de afaceri, trebuie să respecte legea fie că sunt în fotbal, fie că sunt în industria farmaceutică. După câte am văzut eu acolo, dar nu cunosc esenţa... promit că o să citesc şi motivarea pentru că mă interesează... însă nu cred că noi, sportul românesc, meritam chiar aşa o palmă peste gură cum ni s-a dat în momentul ăsta. Dar, încă o dată, legea e lege şi trebuie respectată. Judecătorii ăia e curios... de trei ori trei decizii diferite. Mie mi se pare foarte curios ca să nu spun altfel. Dar trebuie să le acceptăm aşa cum sunt dacă nu putem să ne apărăm altfel", a spus Ţiriac.Proprietarul turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy a menţionat că cei opt oameni de fotbal condamnaţi la închisoare cu executare nu sunt un pericol public. "Oamenii ăştia nu cred că sunt un pericol public. E adevărat, legea trebuie respectată din toate punctele de vedere, dar sunt interpretări şi interpretări. După părerea mea, domnul Popescu după câte ştiu eu nu a greşit. Şi îl cunosc destul de puţin, cred că ne-am văzut de 4-5-6 ori", a precizat omul de afaceri, prezent, joi, la un eveniment organizat cu ocazia semnării unui parteneriat între Federaţia Română de Tenis, Federaţia Română de Nataţie şi Petatlon Modern şi Fundaţia Olimpică Română cu Mercedes-Benz România.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ţiriac despre Dosarul transferurilor: E foarte curios că judecătorii au dat trei decizii diferite.
 Vizualizări articol: 732 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ţiriac despre Dosarul transferurilor: E foarte curios că judecătorii au dat trei decizii diferite0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei