Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 287 (5494)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Zgonea anulează vizita pe care urma să o facă în India în decembrie

Luni, 9 Decembrie 2013 (19:11:27)
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, şi-a anulat vizita oficială pe care urma să o facă în India, în perioada 15-18 decembrie, el precizând că decizia a fost luată având în vedere costurile ridicate ale deplasării. Potrivit unui memorandum aprobat de Biroul Permanent al Camerei în 27 noiembrie, Valeriu Zgonea urma să facă o vizită oficială în India, însoţit de liderii grupurilor parlamentare PSD, minorităţi, PDL şi UDMR, preşedintele grupului de prietenie cu India şi un reprezentant al Secretariatului General. Programul vizitei, specificat în memorandum, prevedea că în 15 decembrie delegaţia română urma să efectueze tururi de oraşe indiene, în 16 decembrie să viziteze Taj Mahal şi Red Fort şi se deplaseze la Agra - New Delhi, în 17 decembrie să depună o coroană de flori la Memorialul Mahatma Gandhi şi să se deplaseze la Parlament, unde erau programate întâlniri cu oficiali indieni, precum preşedintele Lok Sabha, iar în 18 decembrie era programată întoarcerea în ţară."Consturile au fost ridicate din punctul meu de vedere şi atunci am luat decizia, împreună cu liderii grupurilor parlamentare, să nu ne deplasăm (în India-n.r.)", a precizat, luni, Valeriu Zgonea, El a arătat că India este o piaţă foarte importantă pentru România şi neexploatată la nivel parlamentar de foarte mulţi ani şi că va face această vizită anul viitor, după alegerile generale din India.Zgonea a adăugat că amânarea vizitei nu are legătură cu o eventuală retrimitere a bugetului de stat în Parlament de către preşedintele Traian Băsescu."Este o piaţă importantă pentru români şi neexplorată la nivel parlamentar de foarte mulţi ani. În acelaşi timp, şi resursele financiare pe care le am eu într-un an de criză nu trebuie să le.... Şi ştiţi că cei care îşi cumpără bilete când pleacă afară, fiecare săptămână pe care o pierzi până stabileşti ordinea de zi şi agenda oficială înseamnă costuri ridicate şi atunci am decis să o amânăm pentru anul viitor. Este o invitaţie oficială. Sperăm să treacă şi ei peste alegerile pe care le au. Acum au avut alegeri în fiecare stat şi, după ce au alegeri naţionale, cu siguranţă vom face o vizită acolo", a mai spuus Zgonea.El a afirmat că nu ştie cât ar fi costat deplasarea în India, arătând că parlamentarii ar fi beneficiat de cazare gratuită."Cazarea este gratuită şi în momentul în care cazarea este gratuită îţi echilibrezi costurile. Eu mă uit la fiecare cost pe care îl fac pentru colegii mei şi pentru mine, chiar dacă sunt preşedintele Camerei. Trebuie să facem, într-un raport echilibrat şi suportabil de către aceste instituţii", a spus Zgonea.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zgonea anulează vizita pe care urma să o facă în India în decembrie.
 Vizualizări articol: 692 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zgonea anulează vizita pe care urma să o facă în India în decembrie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei