Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 287 (5494)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Craiova: Sute de kilograme de legume şi fructe, aruncate de patroni în semn de protest

Luni, 9 Decembrie 2013 (17:33:15)
Patronii unor depozite şi angajaţii acestora de la un complex comercial din Craiova au aruncat în curtea interioară a complexului sute de kilograme de legume şi fructe, supăraţi din cauza unui control al inspectorilor Agenţiei Naţonale de Administrare Fiscală care le-ar fi paralizat activitatea.Luni prânz, sute de patroni, dar şi comercianţi de la diverse depozite de fructe şi legume din cadrul târgului comercial Marlorex, din Craiova, au întrerupt munca şi au descărcat sute de kilograme de portocale, clementine, cartofi, ceapă sau banane în mijlocul curţii interioare a complexului, transmite corespondentul MEDIAFAX.Prin gestul lor, patronii au vrut să arate că marfa respectivă era fie stricată, fie îngheţată, fie expirată, din cauza perioadei foarte mari cât a rămas blocată în tiruri sau în containere.Nemulţumirea lor a fost provocată de un control prelungit al inspectorilor Agenţiei Naţonale de Administrare Fiscală (ANAF), şi anume de la mijlocul săptămânii trecute. Patronii susţin că din cauza controlului marfa s-a deteriorat şi nimeni nu le plăteşte pagubele."Au ce au cu noi. La alţii nu merg, pe care tot noi, de fapt, îi ţinem, pentru că le furnizăm marfă. Dar acum, de cinci zile cât mă ţin cu marfa în tiruri, a îngheţat, s-a ales praful de ea. Cine mai cumpără portocale îngheţate. Şi banii cine mi-i dă înapoi?" a declarat unul dintre patronii unui depozit de fructe din cadrul complexului Marlorex. "Să ne închidă dacă găsesc ei ceva la noi. Dar nu!! Ne controlează de parcă am vinde heroină, nu legume. Au venit de miercuri şi stau pe capul nostru. Totul s-a blocat, vânzările nu mai contează. Mai rău este că tirurile fac cozi la poartă şi angajaţii nu pot să le descarce din cauza lor", a declarat alt patron.Inspectorii ANAF prezenţi la Craiova nu au stat de vorbă cu ziariştii precizând că nu sunt abilitaţi să dea declaraţii.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Craiova: Sute de kilograme de legume şi fructe, aruncate de patroni în semn de protest.
 Vizualizări articol: 737 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Craiova: Sute de kilograme de legume şi fructe, aruncate de patroni în semn de protest0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei