Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 112 (5319)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Medic de la Serviciul de Ambulanţă Vrancea, reţinut pentru luare de mită

Duminică, 19 Mai 2013 (14:16:31)

Medicul Vadim Beţişor, de la Serviciul de Ambulanţă Vrancea, a fost reţinut, sâmbătă noapte, de către procurorii Parchetului Tribunalului Vrancea pentru luare de mită, după ce a fost prins în flagrant când primea 500 de lei pentru a elibera un certificat de deces.

Flagrantul a fost organizat sâmbătă seară, în jurul orei 22.00, la sediul Serviciul Judeţean de Ambulanţă Vrancea, când medicul a fost prins în flagrant în timp ce primea suma de 500 de lei pentru a elibera un certificat de deces familiei undei persoane care tocmai murise, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit primelor informaţii furnizate presei de către anchetatori, în noaptea de sâmbătă spre duminică, doctorul Vadim Beţişor a fost chemat să constate decesul unei femei aflate la al treilea atac cerebral în ultimele două săptămâni.

Medicul a avut o discuţie cu fiul victimei, care i-a oferit medicului suma de 200 de lei pentru ca victima să nu mai fie transportată la SML Vrancea, iar certificatul de deces să fie eliberat pe loc. Conform anchetatorilor, medicul nu s-ar fi mulţumit cu cei 200 de lei şi ar fi cerut încă 300 de lei.

"Medicului i-au fost oferiţi 200 de lei. Acesta a refuzat şi a cerut în schimbul certificatului de deces 500 de lei. Fiul victimei ne-a anunţat. Împreună cu un procuror din cadrul Parchetului Vrancea am organizat un flagrant. Medicul a fost reţinut pentru 24 de ore", a declarat comisarul şef Virgil Cristian, de la Serviciul Judeţean Anticorupţie Vrancea.

Medicul Vadim Beţişor urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru luare de mită.

Medicul Vadim Beţişor este angajat al Spitalului Municipal Adjud şi doar efectua gărzi la Serviciul de Ambulanţă Vrancea, el fiind fratele managerului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vrancea, doctorul Vitalie Beţişor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Medic de la Serviciul de Ambulanţă Vrancea, reţinut pentru luare de mită.
 Vizualizări articol: 726 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Medic de la Serviciul de Ambulanţă Vrancea, reţinut pentru luare de mită0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei