Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 103 (5310)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boc: Guvernul Ponta a realizat o foarte bună propagandă prin claxon şi s-a întreţinut din conflicte

Miercuri, 8 Mai 2013 (13:39:25)

Fostul premier Emil Boc consideră că Guvernul Ponta a realizat în primul an de guvernare o "foarte bună propagandă prin claxon", s-a întreţinut din conflicte şi a mărit taxe şi impozite, fără să îşi respecte promisiunile, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă, cum ar caracteriza primul an de guvernare al Cabinetului Ponta, Emil Boc a spus că liberalizarea preţului la gaze şi majorarea "fără discernământ" a acestuia, precum şi distrugerea managementului privat la companiile de stat "sunt două bile negre uriaşe pentru Guvernul Ponta”.

"Eu aş face o caracterizare într-o frază, care ar suna cam aşa: Guvernul Ponta nu a guvernat, ci doar a administrat ţara, a realizat o foarte bună propagandă prin claxon, s-a întreţinut din conflicte şi a mărit taxe şi impozite. Această frază spune totul despre Guvernul Ponta. Preţurile la utilităţi au cunoscut şi vor cunoaşte în perioada următoare creşteri fără precedent din cauza liberalizării fără precedent a preţului la gaze şi curent electric. În plus, au distrus ceea ce începusem în privinţa managementului privat în companiile de stat, un proces absolut necesar pentru a scoate clientela politică. USL a oprit acest proces, i-a dat afară pe cei câţiva manageri privaţi care fuseseră instalaţi şi şi-au readus clienţii politici. Liberalizarea preţului la gaze şi mărirea fără discernământ a acestuia şi partea care ţine de distrugerea managementului privat la companiile de stat, sunt două bile negre uriaşe pentru Guvernul Ponta", a spus Boc.

Acesta a acuzat Guvernul Ponta că nu a adus nicio măsură în plus pentru susţinerea mediului de afaceri, a locurilor de muncă şi a investiţiilor din România, ci a beneficiat de măsurile grele luate de guvernarea Boc.

"Din promisiunile făcute, daţi-mi una pe care au realizat-o. Scăderea TVA, scăderea TVA la alimente, scăderea contribuţiilor la asigurări sociale, mărirea punctului de pensie la 45 la sută, toate aceste promisiuni au rămas pe hârtie şi în sertarele din sediile din Kisellef şi Aviatorilor. Guvernarea claxon merge mai departe, dar sunt convins că, la fel cum minciuna are picioare scurte, şi această guvernare va avea picioare scurte. Românii dau unei guvernări un an, un an şi jumătate credit, după care văd că la televizor e una şi în buzunare alta şi, în consecinţă, guvernarea claxon nu mai ţine foarte mult şi banii pe care i-am lăsat la Ministerul Finanţelor, 5 miliarde de euro, se cam termină. Deci cu claxonul nu mai merge mult", a mai afirmat fostul premier.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc: Guvernul Ponta a realizat o foarte bună propagandă prin claxon şi s-a întreţinut din conflicte.
 Vizualizări articol: 577 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boc: Guvernul Ponta a realizat o foarte bună propagandă prin claxon şi s-a întreţinut din conflicte0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei