Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 103 (5310)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Scandal la grătar

Patru tineri arestaţi, după ce aproape au omorât în bătaie un alt tânăr

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

O petrecere la grătar s-a terminat cât se poate de prost pentru mai mulţi tineri, unul dintre ei ajungând la spital în stare critică, iar alţi patru fiind arestaţi preventiv, ieri după-amiază, sub acuzaţia de tentativă la omor calificat.

Agresiunea, informează poliţia, s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, în pădurea Ocolului Silvic Râşca. Victima, Nicolae Acatrinei, în vârstă de 23 de ani, din comuna Bogdăneşti, s-a dus cu fratele ei şi mai mulţi prieteni la un grătar, iar la câteva sute de metri de locul în care se distrau, era, tot la grătar, un alt grup de tineri.

La un moment dat, unul dintre tinerii din grupul celălalt, care se plimba cu un motoscuter, le-a spus amicilor săi că ar fi fost lovit de unul dintre prietenii victimei, cerându-le amicilor săi să îl ajute să se răzbune.

Între timp, tânărul de 23 de ani s-a certat cu unele persoane din anturajul său şi a decis să meargă pe jos spre casă.

La un moment dat, fratele acestuia şi alţi doi tineri au plecat cu maşina să-l caute, găsindu-l pe drumul forestier Râşcuţa, la o distanţă de circa 600 de metri spre satul Dumbrăveni.

În timp ce încercau să-l convingă să se urce în autoturism, au observat că veneau spre ei mai mulţi tineri înarmaţi cu pari, pietre şi chiar o drujbă.

Agresorii au început să lovească maşina, motiv pentru care tinerii din autoturism au părăsit zona şi au anunţat poliţia prin 112.

 

Medicii sunt rezervați în privinţa şanselor de supravieţuire a victimei

Poliţiştii trimişi la faţa locului l-au găsit pe Nicolae Acatrinei în stare de inconştienţă, plin de lovituri la nivelul capului şi al feţei. Victima a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Municipal Fălticeni, unde a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral acut închis – comă gradul III, contuzie facială, observație proces expansiv intracranian.

Nicolae Acatrinei a fost transferat în aceeaşi noapte la Spitalul Judeţean Suceava, în comă profundă. În urma investigaţiilor, medicii i-au depistat un cheag de sânge la nivel cerebral, starea sa de sănătate fiind critică. „Pacientul a fost suferit un hematom extradural mare, iar prognosticul de viaţă este rezervat”, a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, medicul urgentist Tiberius Brădăţan.

Ancheta a fost preluată de ofiţeri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror criminalist.

Agresorii au fost identificaţi în persoana a patru tineri, Iulian Carp, de 19 ani, Ilie Plăcintă, de 23 de ani, şi fratele acestuia, Petruţ Plăcintă, de 29 de ani, precum şi Gabriel Atomei, de 22 de ani, toţi din comuna Râşca.

Procurorul de caz a stabilit că victima a fost bătută cu sălbăticie de cei patru, care au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar ieri după-amiază au primit mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru tineri arestaţi, după ce aproape au omorât în bătaie un alt tânăr.
 Vizualizări articol: 2138 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 10 voturi
Patru tineri arestaţi, după ce aproape au omorât în bătaie un alt tânăr3.8510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei