Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 apr 2012 - Anul XVII, nr. 88 (4993)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Gigi Becali rămâne cu marca "Steaua"

Marţi, 17 Aprilie 2012 (15:38:53)

Gigi Becali rămâne cu marca "Steaua", după ce Tribunalul Bucureşti a respins, marţi, cererea Clubului Sportiv al Armatei de anulare a mărcii, decizia nefiind definitivă.

Decizia instanţei poate fi contestată la Curtea de Apel Bucureşti.

În mai 2011, Clubul Sportiv al Armatei Steaua a cerut judecătorilor Tribunalului Bucureşti anularea mărcii Steaua, aflată din anul 2003 în proprietatea societăţii Fotbal Club Steaua Bucureşti SA, afirmând, totodată, că FC Steaua are datorii de 250.000 de euro, reprezentând chiria neachitată din ultima perioadă. Totuşi, CSA Steaua şi-a exprimat disponibilitatea de a ceda arena şi terenurile de antrenament grupării patronate de Gigi Becali, cu condiţia să fie achitate toate datoriile, de aproximativ 250.000 de euro.

Judecarea cererii Clubului Sportiv al Armatei, care nu este de acord ca sigla simbol a clubului să fie cesionată unei grupări private, a început în septembrie 2011, la Tribunalul Bucureşti, procesul fiind încheiat în 10 aprilie 2012.

Becali anunţa, anul trecut, că Steaua va reveni pe Complexul Sportiv din Bulevardul Ghencea doar dacă îi va fi cedat stadionul pentru o perioadă lungă de timp, în schimbul unei sume modice, iar el să investească în modernizarea acestuia.

În februarie, finanţatorul FC Steaua s-a răzgândit în privinţa revenirii echipei în Ghencea, declarând că gruparea bucureşteană poate să evolueze în continuare pe Arena Naţională şi că nu este "prost" să investească în Stadionul Steaua.

"Nu putem să ne întoarcem în timp, trebuie să avansăm. Dacă e să ne întoarcem în Ghencea, trebuie să modernizăm stadionul. Dar eu nu mai vreau. Ce să caut acolo, sunt prost?! Am vrut să bag 20 de milioane de euro şi să modernizez stadionul pentru că eram orgolios, veneau străinii, venea Calderon, venea Real Madrid... Mi-era ruşine cu Ghencea. Degeaba le arătam eu palatul să le arăt că sunt mai tare decât ei, dacă Ghencea era cum era... Când mă duceam cu ei în Ghencea vedeau scaunele alea veştejite, albite, cojite, am vrut să fac... Nu mi-au dat atunci să fac, ca să vezi idioţii! Acum mai sunt prost să fac? Dacă am Arena Naţională, de ce să bag eu când a băgat Primăria? Oricum stadion mai frumos ca Arena Naţională nu fac. Joc acolo, m-aţi văzut vreodată idiot? Arena Naţională este stadionul nostru, tată. Orice ministru vine la Armată, se rezolvă toate problemele. Nimeni nu o să vrea să distrugă Steaua, până acum asta s-a vrut", a spus atunci Becali.

Gigi Becali se află în conflict cu MApN pentru stadionul din Bulevardul Ghencea. Finanţatorul stelist s-a plâns de chiria foarte ridicată pe care trebuia să o plătească pentru ca echipa să evolueze pe Stadionul Steaua şi a renunţat să mai folosească terenurile din complexul sportiv din Bulevardul Ghencea. Lotul echipei Steaua s-a antrenat la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia sau la Complexul Sportiv Buftea, unele meciuri de pe teren propriu fiind jucate şi la Constanţa sau Ploieşti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gigi Becali rămâne cu marca "Steaua".
 Vizualizări articol: 545 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gigi Becali rămâne cu marca "Steaua"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei