Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 apr 2012 - Anul XVII, nr. 88 (4993)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Becali a rupt notificările CNCD şi a făcut-o "proastă" pe o jurnalistă

Marţi, 17 Aprilie 2012 (15:47:58)

Finanţatorul FC Steaua Gigi Becali a avut, marţi, o ieşire nervoasă în faţa reşedinţei sale din Aleea Alexandru, rupând notificările venite de la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării şi călcând un CD în picioare, apoi a făcut-o "proastă" pe o jurnalistă.

"Astea sunt nişte hârtii de la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării. Toată ziua primesc astea. Eu nu mai ştiu pentru ce le primesc. Eu o rup... Uite Csaba Ferenc - ungur. O să terminăm odată să nu mai conducă ungurii în ţara noastră. Îl al doilea rând asta, Consiliul pentru Combaterea Discriminării este o instituţie satanică. Orice zici e discriminare, dacă zici de biserică e discriminare, orice e discriminare. Eu o rup pe discriminare şi nu ma duc la niciun prioces la ei. Poate să trimită 7000 de amenzi. Şi CD-ul ăstă îl calc în picioare, na! Şi să-mi mai dea o amendă. Le transmit aşa, să-mi trimită în continuare pentru că o să le calc în picioare. Şi la niciun proces nu vini cu voi. E disciminare că l-am discriminat pe Nicu Badea. Nu le mai citesc că vin prea multe. Să nu-mi mai trimită că nu le citesc şi le rup. Să-mi dea câte 10 milioane că le plătesc şi la ei tot nu calc. E o instituţie satanică", a declarat Becali în faţa reprezentanţilor presei.

În momentul în care a fost întrebat de o ziaristă dacă are e speriat de gândul că ar putea primi o pedeapsă de patru ani în "dosarul valiza", Becali a lovit cu palma microfonul şi i-a spus: "Tu să nu mai vii aici, să nu te mai prind pe aici că eşti prea proastă!"

Instanţa supremă este aşteptată să dea o decizie marţi în dosarul Valiza, în care finanţatorul echipei Steaua, europarlamentarul George Becali, şi fostul vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie al clubului Teia Sponte sunt inculpaţi în primul caz de mare corupţie în fotbal deferit justiţiei.

Referindu-se la acest caz, finanţatorul FC Steaua a declarat că procurorul Doru Ţuluş este "scavul" patrolului grupării CFR Cluj, Arpad Paszkany. "Corupţie la premiere în România nu poţi să îi spui niciodată. Cum să spui că Becali riscă o condamnare? Pentru ce să risc o condamnare? Atunci poţi să spui că Becali riscă o condamnare pentru că iese pe stradă. Lumea s-a demenţit, a înnebunit lumea. Nu mai este sănătoasă, ori de răutate, ori de invidie. Dacă ai rahat la cap spui că Becali riscă patru ani de puşcărie. În ţara asta încă mai domnină Satan. Iar Satan este la Morar şi la Ţuluş, care Ţuluş (n.r. - procurorul Doru Ţuluş) este sclavul lui Paszkany pentru că aşa am aflat. Pe mine nu m-au dezamăgit procurorii şi judecătorii până acum decât la nivel mic, cum a fost judecătoarea aia Cristuş (n.r. - judecătoarea Nicoleta Cristuş). Aia a fost demonizată de Satan şi a dat arestarea mea atunci (n.r. - în 2009). Există şi judecători ca asta, ca Cristuş. Când iei libertatea unui om nu ai niciodată cum să scapi. Ori pe pământ plăteşti cu boli sau altceva, ori răzpunzi la judecată la Domnul Hristos. Cum să ţii omul în cătuşe după ce i-a fost furată maşina? Păi eşti nebună? Eu am uitat, dar copiii mei şi nevasta mea au trauma aia", a spus Becali.

El a adăugat că nu se teme de o eventuală retrogradare a echipei Steaua în cazul în care hotărârea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie este defavorabilă. "Cazul ăsta, când era Ionuţ Lupescu la Comisia de Disciplină, oamenii au auzit de corupţie, de 1,7 milioane, şi atunci au cerut acte. Au văzut că e premiere şi atunci au zis că aia nu e mită, nu e corupţie. Pentru că altfel eram retrogradaţi până acum. În al doilea rând, FIFA şi UEFA nu mai ţin cont de sentinţele civile şi penale dacă sunt date eronat. Pentru că există practică la FIFA şi UEFA", a explicat finanţatorul stelist.

Becali are încredere că măcar doi din cei trei judecători de la ICCJ vor susţine că "premierea nu este corupţie". "Legea e sfinţenie dacă e aplicată cu Dumnezeu de procurori şi judecători. Dumnezeu a lăsat legea. Dacă îl ai pe Satan normal că faci ce vrei cu legea, o interpretezi cum vrei, îi pui cătuşele unuia căruia i-a fost furată maşina şi pe hoţi îi laşi liberi. Într-o ţară unde procurorii îl au pe Dumnezeu în inima lor nu există ca premierea să fie corupţie. Judecătorii o să vedeţi că sunt şi ei ai lui Dumnezeu, nu sunt ai lui Satan. Cât de mare răutate ar avea un judecător nu vrea o pată pe el, pe viitorul lui, pe copiii lui, ca să spună că premierea e corupţie. Cine vrea să îşi mânjească numele? Din trei judecători o să fie măcar doi cu Dumnezeu", a adăugat Becali.

Europarlamentarul Gigi Becali a fost trimis în judecată, în decembrie 2008, în dosarul "Valiza", de către procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), fiind acuzat de dare de mită şi fals în înscrisuri sub semnătură privată. Alături de el au mai fost trimişi în judecată Teia Sponte, Alina Florentina Ciul, Victor Piţurcă, Radu Gheorghe Marino şi Raul Volcinschi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Becali a rupt notificările CNCD şi a făcut-o "proastă" pe o jurnalistă.
 Vizualizări articol: 539 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Becali a rupt notificările CNCD şi a făcut-o "proastă" pe o jurnalistă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei