Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 ian 2012 - Anul XVII, nr. 20 (4925)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ialomiţa: 220 de persoane rămase blocate în autoturisme din cauza viscolului, recuperate de pompieri

Joi, 26 Ianuarie 2012 (14:13:42)

Peste 220 de persoane rămase blocate în autoturisme în judeţul Ialomiţa din cauza viscolului au fost recuperate de pompieri, iar în prezent aceştia intervin pentru deblocarea altor cinci maşini în care se află zece persoane şi care au rămas înzăpezite în apropierea localităţii Coşereni.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa, lt. George Damian, pompierii au recuperat 220 de persoane rămase blocate în autoturisme, acestora fiindu-le oferite băuturi calde şi hrană şi fiind cazate în sediile primăriilor şi în şcoli.

De asemenea, în prezent, pompierii intervin pentru deblocarea a cinci maşini rămase în zăpadă în localitatea Coşereni.

"Cinci autoturisme în care se află zece persoane şi un utilaj de deszăpezire au rămas blocate în apropierea localităţii ialomiţene Coşereni, iar pompierii de la Secţia Urziceni lucrează în acest moment pentru deblocarea acestora. Am mai avut astfel de situaţii la Jilavele, Sineşti, Moviliţa şi Dridu, unde au fost salvate aproximativ 220 de persoane rămase blocate în autoturisme. Acestora li s-au oferit băuturi calde şi hrană şi au fost cazate peste noapte în sediile primăriilor şi în şcoli", a declarat George Damian.

O misiune grea au avut pompierii de la Secţia Urziceni care s-au deplasat pe DN 1 D, în apropierea localităţii Jilavele, unde aproximativ 23 de autoturisme în care se aflau 49 de persoane şi un autobuz au rămas blocate. După mai multe ore de intervenţie, echipajele au reuşit deblocarea autoturismelor, iar autobuzul în care se aflau circa 20 de persoane a fost remorcat de un tractor.

În Argeş, una dintre cele nouă persoane salvate de jandarmi, după ce au rămas blocate în maşini în localitatea Negraşi, din cauza zăpezii a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, după ce i s-a făcut rău în momentul în care a fost adusă la sediul unităţii de jandarmi din Piteşti.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Argeş, lt. Liviu Sâia, bărbatul a acuzat o stare de hipotermie.

"Un număr de 32 de jandarmi şi pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş au intervenit în localitatea Negraşi pentru deszăpezirea a 13 autovehicule rămase blocate şi au salvat nouă persoane. Cinci dintre cele nouă persoane au solicitat să rămână la sediul Primăriei Negraşi, iar celelalte patru au fost preluate de echipajele de jandarmi şi transportate la Piteşti. La sediul IJJ Argeş, una dintre cele patru persoane, un bărbat de 46 de ani, din Piteşti, a fost preluat de o ambulanţă. În acest moment este în stare stabilă", a declarat purtătorul de cuvânt al IJJ Argeş, lt Liviu Sâia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ialomiţa: 220 de persoane rămase blocate în autoturisme din cauza viscolului, recuperate de pompieri.
 Vizualizări articol: 591 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ialomiţa: 220 de persoane rămase blocate în autoturisme din cauza viscolului, recuperate de pompieri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei