Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 ian 2012 - Anul XVII, nr. 4 (4909)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rinat Ahmetov a sosit la Bucureşti pentru a-l vizita pe Mircea Lucescu

Duminică, 8 Ianuarie 2012 (13:58:17)

Patronul grupării Şahtior Doneţk, Rinat Ahmetov, a sosit, duminică, la Bucureşti, el urmând să-l viziteze pe antrenorul Mircea Lucescu, la Spitalul Universitar de Urgenţă, unde tehnicianul este internat de vineri.

Ahmetov a ajuns în România cu un avion privat, pe Aeroportul Aurel Vlaicu în jurul orei 13.40.

Tot duminică, managerul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), Cătălin Cârstoiu, a anunţat că Mircea Lucescu va fi supus unei intervenţii chirurgicale.

Mircea Lucescu a fost rănit, vineri, într-un accident rutier petrecut pe Bulevardul Vasile Milea din Capitală. În urma accidentului, Mircea Lucescu a fost dus la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, fiind internat în Secţia de Terapie Intensivă după ce a fost supus unor investigaţii medicale, printre care electrocardiogramă şi computer tomograf.

Managerul SUUB, Cătălin Cârstoiu, declara, vineri seară, că Lucescu are multiple fracturi ale coastelor, hemotorax (sânge în cavitatea pleurală, n.r.) şi contuzie pulmonară la nivelul lobului inferior drept.

La rândul său, şeful Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, medicul Andrei Georgescu, declara că în urma unui traumatism toracic pot apărea complicaţii şi de aceea antrenorul este monitorizat permanent de o echipă multidisciplinară.

Sâmbătă, reprezentanţii Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti au anunţat că lui Mircea Lucescu i-a fost făcut un drenaj întrucât cantitatea de sânge din cavitatea toracică a crescut, însă nu au apărut alte complicaţii, iar la acest moment nu se pune problema unei intervenţii chirurgicale. Medicii au precizat însă că recuperarea va fi una de lungă durată, pentru vindecarea fracturilor costale fiind necesare, în mod normal, 30-40 de zile.

Mircea Lucescu a fost vizitat, duminică, de preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu.

Sâmbătă a revenit în România pentru a fi alături de tatăl său şi tehnicianul Răzvan Lucescu, care se afla într-un stagiu de pregătire la AS Roma. Au venit la Bucureşti pentru a fi alături de Lucescu şi fundaşul Răzvan Raţ şi medicul echipei Şahtior Doneţk, Artur Gluşcenko.

Mircea Lucescu a fost vizitat, sâmbătă, la spital şi de ambasadorul Turciei la Bucureşti, Omur Şolendil. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rinat Ahmetov a sosit la Bucureşti pentru a-l vizita pe Mircea Lucescu.
 Vizualizări articol: 423 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rinat Ahmetov a sosit la Bucureşti pentru a-l vizita pe Mircea Lucescu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei