Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 nov 2011 - Anul XVI, nr. 282 (4880)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta: Din punctul meu de vedere, s-a închis orice posibilitate de colaborare cu UDMR

Marţi, 29 Noiembrie 2011 (16:01:13)

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, la Bistriţa, că, din punctul său de vedere, luni s-a închis orice posibilitate de colaborare cu UDMR, afirmând că "este clar că PDL şi UDMR vor negocia tot timpul funcţii, interese personale".

"Ieri (luni - n.r) cred că s-a închis definitiv orice posibilitate de colaborare cu UDMR, cel puţin din punctul meu de vedere. O să discutăm în USL", a declarat Victor Ponta,citat de corespondentul MEDIAFAX.

El a explicat că pentru USL este "un moment important" fiindcă s-a lămurit încă o dată pe cine poate să se bazeze în bătălia electorală de anul viitor.

"E clar că PDL şi UDMR vor negocia tot timpul funcţii, interese personale. De fapt, PDL ce-a făcut la Senat? Ce a făcut tot timpul. A furat o funcţie care nu era a lui şi a cumpărat nişte voturi de la UDMR. E stilul şi marca PDL. Nouă ne e foarte clar, ne bazăm pe USL şi trebuie să câştigăm toate voturile din această ţară prin votul oamenilor. Aceasta este concluzia noastră după episodul de ieri", a spus Ponta.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anunţat, luni, la finalul şedinţei liderilor şi parlamentarilor Uniunii, că UDMR va prelua şefia SGG şi îl va susţine pe Vasile Blaga la preşedinţia Senatului.

Vasile Blaga este noul preşedinte al Senatului, rezultatul oficial al votului fiind anunţat în plen, acesta indicând 69 de opţiuni în favoarea sa, faţă de 63 de voturi "pentru" întrunite de candidatul opoziţiei, Titus Corlăţean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta: Din punctul meu de vedere, s-a închis orice posibilitate de colaborare cu UDMR.
 Vizualizări articol: 715 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta: Din punctul meu de vedere, s-a închis orice posibilitate de colaborare cu UDMR0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei