Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 nov 2011 - Anul XVI, nr. 267 (4865)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Borbely l-ar putea executa silit pe primarul din Târgu Mureş pentru cheltuieli de judecată

Vineri, 11 Noiembrie 2011 (15:13:15)

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, spune că a depus, vineri, o notificare la Primăria Târgu Mureş, cerându-i edilului Dorin Florea să vireze unor case de copii cheltuielile de judecată la care a fost obligat de instanţe, după ce pierduse procesul cu el, altfel urmând să îl execute silit.

Borbely a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că primarul din Târgu Mureş, Dorin Florea (PDL), l-a dat în judecată, în urmă cu câţiva ani, cerându-i daune de 50.000 de lei, după ce a afirmat la un post local de televiziune că lucrările de modernizare de la Platoul Corneşti au început fără autorizaţie, tarnsmite corespondentul MEDIAFAX.

Laszlo Borbely a afirmat că, în 2009, Judecătoria Târgu Mureş a respins plângerea primarului, obligându-l pe acesta la cheltuieli de judecată de 2.000 de lei, iar în iunie 2010 Tribunalul Mureş i-a respins şi recursul, obligându-l din nou la cheltuieli de judecată, în cuantum tot de 2.000 de lei.

"Deci primarul trebuie să îmi plătească 4.000 de lei. În cursul zilei de astăzi ( vineri - n.r.) i-am făcut o notificare la Primărie, în care îi cer să vireze banii respectivi la două case de copii, în termen de zece zile. În caz contrar, i-am pus în vedere că urmează executarea silită şi va suporta şi cheltuielile legate de executare", a spus Borbely.

În replică, primarul din Târgu Mureş, Dorin Florea , a spus că nu a văzut încă notificarea lui Borbely, acuzându-l pe acesta că nu a făcut nimic pentru târgumureşeni de când este ministru.

"Să văd ce a depus. Platoul Corneşti l-am făcut pentru târgumureşeni, nu pentru amenzile lui Borbely. Pe mine mă interesează să văd că a făcut ceva pentru târgumureşeni. N-am văzut nimic, de când e ministru. Bine că îşi permite avocaţi scumpi. Dacă a rămas fără bani, facem chetă. Dacă aceasta e singura problemă a ministerului, să mă execute pe mine, e bine", a spus Florea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Borbely l-ar putea executa silit pe primarul din Târgu Mureş pentru cheltuieli de judecată.
 Vizualizări articol: 589 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Borbely l-ar putea executa silit pe primarul din Târgu Mureş pentru cheltuieli de judecată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei