Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 nov 2011 - Anul XVI, nr. 267 (4865)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Dator prin oraş

Vicepreşedintele PNL Suceava, Ilie Niţă, executat silit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Vicepreşedintele PNL Suceava, omul de afaceri Ilie Niţă, a fost pus ieri într-o postură jenantă după ce la poarta sa a bătut un executor judecătoresc venit să pună în aplicare o hotărâre a instanţelor de judecată. Executorul judecătoresc Sarmis Câmpulungeanu a „descins” la locuinţa lui Ilie Niţă însoţit de doi jandarmi şi de proprietarul firmei Instactual SRL, Ghiţă Curălariu. Motivul vizitei la locuinţa liderului liberal este o datorie de 27.000 de lei, la care se mai adaugă penalităţi şi alte cheltuieli de încă 5.000 de lei pe care Ilie Niţă le are faţă de firma administrată de Ghiţă Curălariu.

Omul care conduce destinele firmei Instactual a ţinut să explice şi de ce a apelat la această cale pentru a-şi recupera datoriile: „În cursul anului trecut i-am dat domnului Niţă mai multe materiale, respectiv ţevi, radiatoare, fitinguri, pompe pentru căldură, pe care i le-am facturat. Din păcate, dumnealui nu a mai plătit aceste materiale şi m-a tot amânat de azi pe mâine. Într-un final l-am dat în judecată şi am câştigat, iar pentru a-mi recupera banii am apelat la un executor judecătoresc”.

Ghiţă Curălariu a menţionat că s-a întâlnit şi a discutat telefonic de mai multe ori cu vicepreşedintele PNL Suceava, dar totul s-a dovedit în zadar. „Cine mai vrea să facă afaceri cu el să o facă, dar doar dacă plăteşte cu banul jos, acesta este sfatul meu”, a menţionat administratorul SC Instactual SRL Suceava.

 

Procedurile de executare continuă

Pentru că Ilie Niţă nu se afla la sediul firmei sale, aflată în curtea vilei de lângă Liceul cu Program Sportiv, executorul judecătoresc a început să scrie procesul verbal. Între timp, a apărut şi Niţă, iar toate părţile au intrat în sediul firmei. Totul a durat câteva minute, după care Ghiţă Curălariu şi Sarmis Câmpulungeanu au ieşit aşa cum intraseră.

Concluzia este aceea că procedurile de executare vor continua. Executorul Sarmis Câmpulungeanu a explicat şi motivele: „Am încercat să dăm de domnul Niţă pentru a pune în executare această hotărâre judecătorească. Dumnealui ne-a evitat aproape mereu şi din acest motiv procedurile sunt îngreunate. I-am pus în vedere ca în termen de o zi să se prezinte la sediul nostru pentru a clarifica situaţia. În caz contrar, vom continua procedurile de executare şi vom recurge chiar şi la forţă”.

 

Ilie Niţă nu se consideră vinovat

La final, Ilie Niţă a acceptat să discute şi cu reporterii cotidianului „Monitorul de Suceava”. Vicepreşedintele PNL Suceava a explicat că materialele luate de la Instactual au fost folosite pentru grădiniţa de la Udeşti, de unde nu a primit toţi banii cuveniţi. „Aşa se întâmplă când lucrezi pentru unităţi bugetare. Eu nu am primit banii şi nu am avut de unde să-i dau mai departe. Când voi avea bani am să plătesc şi acele materiale pe care le-am luat”, a precizat Niţă.

Totuşi, omul de afaceri crede că nu trebuia să se ajungă la aşa ceva şi că se putea găsi o cale amiabilă pentru rezolvarea diferendului financiar, mai ales că a recunoscut datoria de 27.000 de lei faţă de firma lui Ghiţă Curălariu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vicepreşedintele PNL Suceava, Ilie Niţă, executat silit.
 Vizualizări articol: 2049 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Vicepreşedintele PNL Suceava, Ilie Niţă, executat silit5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei