Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 oct 2011 - Anul XVI, nr. 239 (4837)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Prime concluzii IML în cazul Hardy Chauncey:Traumatism puternic,hemoragie, fractură de craniu

Luni, 10 Octombrie 2011 (15:12:10)

Concluziile preliminare ale raportului de autopsie în cazul baschetbalistului american Hardy Chauncey arată că decesul sportivului a survenit unui traumatism puternic, soldat cu hemoragie masivă şi fractură craniană.

Surse medico - legale au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că autopsia s-a încheiat şi că s-au prelevat probe toxicologice, rezultatul acestora urmând să fie cunoscut în două - trei săptămâni.

Potrivit raportului preliminar al autopsiei, decesul şportivului a survenit unui traumatism cranio - cerebral puternic, soldat cu hemoragie masivă şi fractură de craniu.

"În urma autopsiei s-a stabilit că moartea sportivului a fost violentă, cauzele medicale ale decesului, înscrise şi în certificatul medical constatator al decesului, indică drept cauză imediată, insuficienţa cardio-respiratorie acută", a declarat, pentru MEDIAFAX, Cristian Curcă.

Potrivit raportului INML, alte cauze antecedente sunt contuzie şi dilacerare cerebrală ( reprezinta ruptura substanţei cerebrale) şi traumatism cranio-cerebral.

La necropsie nu au fost identificate suferinţe vechi care ar fi putut modifica starea de sănăntate a sportivului, mai arată raportul medico-legal.

Baschetbalistul american Hardy Chauncey (23 de ani) de la CSS Giurgiu a murit, duminică după-amiază, la scurt timp după ce a fost operat la Spitalul "Bagdasar - Arseni" din Bucureşti, unde a fost adus în urma unei agresiuni petrecute într-un local din Giurgiu, la câteva ore de la câştigarea meciului cu Dinamo.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 04.00, un coechipier al baschetbalistului l-a găsit pe acesta căzut în zona ringului de dans din localul "Emotionne", în stare de inconştienţă.

Poliţia a audiat aproximativ 20 de persoane în acest caz, stabilindu-se că baschetbalistul american a fost lovit de un alt tânăr.

Principalul suspect în cazul agresiunii s-a predat Poliţiei din Giurgiu, luni dimineaţă, fiind reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore de procurori, sub acuzaţia de ultraj contra bunelor moravuri şi lovituri cauzatoare de moarte.

Şeful Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Judeţene Giurgiu, comisar Cătălin Georgescu, a declarat că suspectul a fost audiat şi şi-a recunoscut fapta, acesta afirmând că i-a dat un pumn baschetbalistului, care a căzut şi s-a lovit cu capul de pardoseala de ciment şi probabil şi de "un alt plan dur".

După ce s-a predat, tânărul, George Ionuţ Tănăsoaia, de 25 de ani din Giurgiu, a fost audiat de procurorul de caz de la Parchetul Tribunalului Giurgiu, fiind reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, pentru ultraj contra bunelor moravuri şi lovituri cauzatoare de moarte.

El a fost dus în arestul Poliţiei Judeţene Giurgiu, el fiind prezentat magistraţilor Tribunalului Giurgiu cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Primarul municipiului Giurgiu, Lucian Iliescu, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că barul în care a fost lovit baschetbalistul american nu respectă condiţiile de funcţionare impuse de organele care dau avize pentru localurile de noapte, referitoare la paza proprie, şi, ca atare, trebuie închis. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prime concluzii IML în cazul Hardy Chauncey:Traumatism puternic,hemoragie, fractură de craniu.
 Vizualizări articol: 479 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prime concluzii IML în cazul Hardy Chauncey:Traumatism puternic,hemoragie, fractură de craniu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei