Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 oct 2011 - Anul XVI, nr. 239 (4837)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Nota, vă rog!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

M-a surprins nota oferită lui Mutu de însuşi specialistul Gazetei, 8! Cam multă generozitate, nu credeţi? A dat două goluri, primul cu poarta goală la o fază la care el, dacă era în locul lui Torje, n-ar fi pasat, celălalt dintr-un penalty care n-a fost. Să fi impresionat că a dat scăriţă? Păi da, în meciuri de-asta care nu contează, dovadă şi rezultatul final, lui Mutu îi dă mâna să se dea şmecher maximo. Atunci când îi arde buza, e vulnerabil. Ne putea califica atunci, la acel 11 metri împotriva italienilor, o putea extrage pe Cesena din marasmul în care se află, dar... Apropo de Cesena, rar mi-a fost dat să aud o periere mai stupidă decât a unuia dintre comentatorii teverişti. Cică să pună caseta meciului şi cei de la Cesena să vadă ce jucător şi-au tras! Vai, da, italienii nu mai pot de fericire că Mutu dă goluri la naţională, în timp ce pe ei îi doare gâtul de la atâta privit în sus în clasament! Dar să ne comparăm tot cu italienii. Cum vi se pare un 1-1 reuşit de squadra azzurra la Belgrad, acolo unde noi, cu Mutu în formaţie, scăpam cu 5 boabe, faţă de un 2-2 cu Belarus, acasă? Balanţa înclină firesc spre primul rezultat, cu toate acestea autorul golului italian, Rossi, abia a căpătat un 5,5! Deh, exigenţele sunt altele. Eu i-aş fi dat un 7 lui Mutu, doar dacă ar fi reuşit şi golul 3, cu care am fi câştigat şi meciul. Însă el a preferat să bage foarfecă laterală la o centrare care se preta la finalizare mai simplă.

În fine, dincolo de subiectul Mutu, rămânem fără victorie pe stadionul ăsta nou, care lui Piţurcă deja îi pute. Urmează un meci în Albania, oficial-amical, căci locul 3 nu-l mai pierdem decât dacă luăm bătaie la 4 goluri. Ar fi un prilej nimerit să vedem încă de pe acum ceva prospături, printre care neapărat Silviu Lung jr. Măcar în poartă şi în apărare, că de la mijloc în sus tot alde Cociş şi Bănel sunt convocaţi acum şi în vecii meciurilor, amin!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nota, vă rog!.
 Vizualizări articol: 893 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nota, vă rog!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei