Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 oct 2011 - Anul XVI, nr. 239 (4837)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sugestie

Flutur îi cere lui Şerban să facă drumurile şi să o lase mai moale cu festivalurile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, l-a apostrofat pe primarul din Câmpulung Moldovenesc, Gabriel Şerban, precizând că acesta ar trebui să fie mai preocupat de modul în care arată oraşul şi străzile şi mai puţin de organizarea de festivaluri.

Flutur a fost prezent duminică la Festivalul Lăptarilor şi la lansarea proiectului „Drumul Lemnului”, ocazie cu care s-a declarat nemulţumit de starea în care arată drumurile din acest municipiu.

Şeful administraţiei judeţene a spus că nu este normal ca drumurile care duc spre locul unde se desfăşoară Festivalul „Drumul Lemnului” să fie pline de gropi.

„Acum trebuie să recunoaştem. Încă stăm cu capul plecat pentru că oraşul nu arată cum trebuie să arate. Mie nu îmi pică deloc bine să vin la Festivalul <Drumul Lemnului> pe un drum care arată deplorabil, unde gropile sunt acoperite cu balast şi nisip. Şi nu mă pot face că nu-l văd”, a spus Gheorghe Flutur.

El a adăugat că nevoia de fonduri pentru Câmpulung Moldovenesc este extrem de mare, astfel încât preocupările primarului ar trebui să fie în acest sens. Preşedintele CJ Suceava a mai adăugat că până să se ajungă la distracţii şi festivaluri, ar trebui rezolvate problemele de infrastructură.

„În Câmpulung Moldovenesc mai este nevoie de foarte mulţi bani. Nevoia de finanţare în Câmpulung este mult mai mare ca să merite să ne şi distrăm. Personal astăzi cred că trebuie să ne distrăm prudent şi puţin cu capul plecat. Pentru că întâi trebuie să investim în infrastructură şi după aceea să ne distrăm”, a declarat Flutur, care a mai adăugat că primarul din Câmpulung Moldovenesc i-a promis că începând de astăzi va începe asfaltarea mai multor străzi, investiţie realizată printr-un program cu finanţare europeană.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur îi cere lui Şerban să facă drumurile şi să o lase mai moale cu festivalurile.
 Vizualizări articol: 2385 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 3 voturi
Flutur îi cere lui Şerban să facă drumurile şi să o lase mai moale cu festivalurile4.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   MOE pdl! trimis de
(10 oct 2011, 12:33:05
Suceava arata din ce in ce mai rau, iar pe prelipcan nu-l apostrofeaza?! Oare de ce?! Sa-i votati bineee!
1.1  RE: MOE pdl! trimis de
(10 oct 2011, 13:52:13
Las' ca vin Lolek si Bolek si cu ajutorul inelului lui Arabela fac un oras mumos, mumos, din cale-afara de mumos.Asa e Bubico? Si o sa-ti dea si tie zaharelul, vedetea-i manusi, potaie!
2.   COMPLETARE trimis de
(10 oct 2011, 16:42:33
CA SA TRASEZI SARCINI EDILICIUNILOR DIN C-LUNG,ESTE EXACT CUM AI FACE RUGACIUNE IN LEMN SAU IN PIATRA.SAU ,S-AR ASEMANA,CU UN DIALOG,INTRE CAINE SI COADA.
AM ,,DONAT'' 8 ANI DIN VIATA,PTR CE?TOATE INVESTITIILE SUNT CU MARI PROBLEME,SI ACUM SE INGROPA CONDUCTE,DAR NIMENI NU POATE RASPUNDE CAND VOR DEVENI FUNCTIONALE,IAR DATORIILE CRESC PERMANENT.SI UNDE MAI PUI CA PRIMARUL MAI VREA ODATA.DOAR ASA,CA SA SCUFUNDE TOTAL STATIUNEA TURISTICA DE INTERES NATIONAL[SI PERSONAL-BINEINTELES]
3.   Bravo MUGGSS trimis de
(10 oct 2011, 18:34:10
Domnule MUGGSS esti bun de spus povesti copiilor. Esti tare vere ! Mai baga comentarii de genul asta , caci cel putin ne mai descretim fruntile,dupa tampeniile ce le fac edilii din judet si din tara asta a noastra!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei