Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 oct 2011 - Anul XVI, nr. 239 (4837)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Război inegal

„Bardul” Corneliu Vadim Tudor, băgat în corzi de o tânără din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O tânără de 24 de ani din Suceava a declanşat „insurecţia” în Partidul România Mare şi s-a ridicat la luptă împotriva preşedintelui acestei formaţiuni politice, nimeni altul decât europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor.

Alina Alupoaei a declarat ieri pentru „Monitorul de Suceava” că nu se va lăsa călcată în picioare şi că nu-i este teamă să lupte cu Vadim Tudor. „Dumnealui minte, iar eu nu”, a explicat Alina curajul de a-l înfrunta pe liderul PRM.

Mai mult, suceveanca are în spate şi peste 6.000 de tineri din rândul organizaţiei de tineret a partidului, organizaţie despre care Corneliu Vadim Tudor a strigat sus şi tare că a desfiinţat-o.

 

A aflat că este exclusă din partid de la bunica ei, de 80 de ani

Despre conflictul care l-a făcut pe preşedintele PRM să aibă o adevărată ieşire nervoasă la adresa Alinei Alupoaei şi s-o numească „obeză obraznică”, „împricinata” spune că a fost doar ceva banal.

„O mică problemă care a apărut şi din cauza căreia nu am putut posta la timp pe site ziarele <Tricolorul> şi <România Mare> a fost amplificată şi transformată într-o adevărată tragedie naţională. Domnul preşedinte Vadim Tudor nu are cunoştinţe de operare pe calculator şi a fost dus în eroare. Este un bun pamfletar şi poet, dar la calculator nu se pricepe”, a spus tânăra originară din Suceava.

Alina Alupoaei a mărturisit că iniţial nici nu a ştiut prea multe despre supărarea liderului PRM, cu atât mai puţin despre decizia de a fi dată afară din partid.

„Pe mine m-a sunat bunica mea, care are 80 de ani, să-mi spună că am fost dată afară din partid. Verbal ne-a dat afară pe toţi membrii organizaţiei de tineret, dar practic nu, pentru că nu se poate face aşa ceva. Dar, dacă vrea să ne dea afară pe toţi, înseamnă că se teme de ceva”, a concluzionat Alina.

 

Aşteaptă scuze publice din partea lui Corneliu Vadim Tudor

Jignită public fără motiv, Alina Alupoaei nu exclude o colaborare viitoare cu PRM şi Corneliu Vadim Tudor. Are însă şi o condiţie: „Domnul preşedinte a minţit şi a dezinformat, iar eu nu pot accepta aşa ceva. Dacă îşi va cere scuze public pentru gravele erori sunt dispusă să-mi continui munca în cadrul partidului”, a spus suceveanca.

Aflată în PRM de cinci ani, ea spune că a investit şi suflet şi bani, iar partea financiară o poate dovedi cu hârtii.

„Am cheltuit câteva mii de euro în tot ceea ce am făcut pentru PRM. Asta fără a mai pune la calcul munca mea şi a colegilor mei şi orele pierdute. Cred că totul are o limită şi nu vom accepta să fim călcaţi în picioare”, a menţionat Alina Alupoaei, care deţine şi funcţia de vicepreşedinte la nivel naţional al Organizaţiei de Tineret a Partidului România Mare.

 

„M-am înscris în PRM, nu în partidul fotomodelelor”

Cât despre trăsăturile fizice atât de hulite de Corneliu Vadim Tudor pe la posturile centrale de televiziune, Alina Alupoaei este de părere că nu asta ar trebui să conteze într-un partid care se respectă.

„Eu m-am înscris în PRM, nu în partidul fotomodelelor. Credeam că are importanţă ceea ce ştiu să fac, nu cât de frumoasă sunt. Plus că am şi eu familie şi prieteni, vă daţi seama cum s-au simţit aceştia când l-au auzit la televizor pe domnul Vadim?”, s-a întrebat suceveanca.

Aceasta a ţinut să-i aducă aminte liderului PRM că a stat şi la acelaşi prezidiu cu el cu mai multe ocazii, iar la vremea respectivă nu a auzit nici un comentariu din partea lui Corneliu Vadim Tudor.

Pe site-ul www.ziarultricolorul.ro, Alina Alupoaei a postat o scrisoare deschisă către liderul PRM. Printre altele, aceasta se întreabă:

„De ce oare toţi care au plecat din partid, după ce au fost lăudaţi, periaţi, îmbiaţi cu te miri ce au devenit brusc nebuni, hoţi, poponari etc.? Începând de la Dan Ioan Mirescu şi Ana Maria Musulete, Constantin Bucur, Sever Meşca, Ilie Neacşu, Corneliu Ciontu, Nicolae Vasilescu, Lia Olguţa Vasilescu, Andrei Iucinu, Vlad Hogea, Gelil Eserghep şi mulţi, mulţi alţii?”.

 

Un comunicat de presă marca Vadim Tudor

După scandalul de pe micile ecrane şi după ce Alina Alupoaei a încercat să ia legătura cu liderul PRM pentru a-i explica situaţia de fapt, Corneliu Vadim Tudor le-a cerut oamenilor credincioşi din partid să trimită un comunicat de presă prin care anunţa dizolvarea organizaţiei de tineret.

În stilul deja consacrat al PRM, comunicatul de presă abundă în jigniri şi exprimări grosolane.

„Prezentăm scuze cititorilor ziarului PRM <Tricolorul. pentru faptul că, de câteva zile, nu mai apare pe Internet. Mai mult decât atât, dar până acum ziarul era postat selectiv şi trunchiat, în funcţie de nişte umori personale. De vină este o persoană pe nume Alina Alupoaie, din Organizaţia de Tineret a PRM, care, prin nişte manevre dubioase, a monopolizat această operaţiune, vorbind în numele unei <echipe tehnice coordonate de către domnul viceprimar general al Capitalei, Victor Iovici> – naşul de cununie al acestei individe cu vizibile probleme psihice. Pe de altă parte, dl. Victor Iovici afirmă că el nu are nici un amestec şi că personajul cu pricina nu-i răspunde la telefon. Încă nu ştim care e adevărul. Dar ştim că această nebună îşi permite neruşinarea ca, pe site-ul ziarului PRM, să dea un Comunicat de Presă (?!) în care îl şantajează pe preşedintele partidului, că dacă nu va da explicaţii, ea nu mai postează publicaţia pe Internet! Iar asta se întâmplă a doua zi după ce nu mai puţin de 11 membri ai Organizaţiei de Tineret a PRM – în frunte cu ea, anonima Alupoaie – au vizitat, timp de trei zile, Parlamentul European de la Bruxelles, în numele Tribunului! Mare e grădina lui Dumnezeu! În aceste condiţii, conducerea PRM a decis excluderea din partid a numitei Alina Alupoaie, căreia îi recomandă să se trateze la un medic, întrucât comportamentul ei e anormal. De asemenea, având în vedere rezultatele foarte proaste din ultimii ani, ca şi refuzul unor lideri de a participa la diferite evenimente politice şi sociale – la recomandarea personală a preşedintelui şi fondatorului formaţiunii, dl. Corneliu Vadim Tudor, Organizaţia de Tineret a PRM este dizolvată, urmând ca ea să fie reînfiinţată pe baze noi şi condusă de cadre loiale, capabile să dea un randament corespunzător exigenţelor anului electoral 2012. Precizăm că dl. profesor Adrian Popescu, vicepreşedinte al PRM, se va ocupa de toate demersurile statutare pentru reînfiinţarea Organizaţiei de Tineret”, se arată în respectivul comunicat de presă al PRM.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Bardul” Corneliu Vadim Tudor, băgat în corzi de o tânără din Suceava.
 Vizualizări articol: 1195 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.94/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 17 voturi
„Bardul” Corneliu Vadim Tudor, băgat în corzi de o tânără din Suceava3.9517

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(10 oct 2011, 11:07:31
Sub un puternic embargou ( mai mult autoimpus )
Când fiecare mişcare e-o amorţire palidă
Când în faţa unei situaţii taci şi eşti răpus
Nu tu eşti vinovat ci societatea avidă

Dacă vrei şi nu poţi încearcă , mai încearcă !
Dacă nu prea vrei atunci de ce încerci degeaba ?
Saturat de note false dă-te jos din barcă !
Şi lasă loc celui ce vrea , a lui să fie podoaba

O picătură de lumină într-o supă de lacrimi
Ar trebui să fie un lider politic ... ar trebui !
Ar trebui să (te ) doară mereu când afirmi :
Ar trebui să pleci ’nainte de-a batjocori
Ar trebui ... oho , câte-ar trebui ... dar , ai uitat să fi !
1.1  RE: * trimis de
(10 oct 2011, 18:44:17
N`ai nici o logica.niciodata,debil mintal,confirmi asta de la o aberatie la alta!!!!!!!.....scrie abecedarule,scrie:))))))))))))
2.   Apel la normalitate! trimis de
(10 oct 2011, 11:17:39
Niciun individ sanatos la cap nu s-ar inscrie sau ar simpatiza cu Partidul Romania Mare. Un partid de extrema dreapta prin program si de papagali prin fapte!
2.1  RE: Apel la normalitate! trimis de
(10 oct 2011, 18:52:14
...subscriu la ce zici tu... din pacate partidul este in parlament,ba chiar are si "europarlamentar",Dumnezeule mare... rezulta ca avem multi,prea multi oameni care au probleme la mansarda,care culmea,se mai si prezinta la vot...
3.   Gerula ........ ..la trimis de
(10 oct 2011, 12:58:30
ce fapte ma vrei ? bine ca fac astia de la putere fapte .HOTILOR ce sunteti .sa va dea d_zeu sa ajungeti fara mancare la copii ca ati furat tara asta de douzeci de ani fara intrerupere .
4.   Uite ca imbatrineste, iar hienele abia asteapta! trimis de
(10 oct 2011, 15:32:14
Respect, cuviinta si tonul un pic mai moale, ar merge fain in situatia de fata.
Tribunul si-a facut datoria, ba cu ungurii, ba cu coruptii, etc! A avut curaj, a riscat, a fost bine intentionat… dar n-a putut mai mult!
Uite ca imbatrineste, iar hienele abia asteapta!
4.1  RE: Uite ca imbatrineste, iar hienele abia asteapta! trimis de
(10 oct 2011, 18:54:03
...ce varsta ai LAATU ???
4.2  RE: Uite ca imbatrineste, iar hienele abia asteapta! trimis de
(10 oct 2011, 19:52:31
Da de ce vă ,,pardon,, grija!?
5.   COMPLETARE trimis de
(10 oct 2011, 16:56:45
LA C-LUNG,PRM A FOST ,,RAS'' CHIAR DE CEI DIN CONDUCEREA LOCALA A PARTIDULUI.
DE ACEEA AU FOST PRIMITI CU OVATII SI APLUZE IN UNGARIA, CAND SEFUL ORGANIZATIEI A DAT UN SPECTACOL,CU FORMATIA DIN CARE FACE PARTE.NU STIM DACA S-AU PRIMIT SI RECOMPENSE,PTR ,,RADERE''.TOT CE-I POSIBIL.
6.   Vadim...nebunul.... trimis de
(11 oct 2011, 10:11:05
oare mai este necesar sa se afirme ca tipul..." fura curent"...la greu...iar un loc la Buzau_Sapoca...i-ar veni pe masura....?
oare nu se vede cu ochiul liber...ca nu respecta nici o lege...si nici un organ al statului, fura salarii, nu plateste chirii....balacareste si exclude pe toti cei care nu pupa-n fund,....!!!! Ce-a facut din Eugen Barbu...nu are egal...in dementa si senilitatea....huliganului...
Plus averile fratilor sai duin tinutul Bran... A distrus valorile pur romanesti adunate candva in Romania Mare...
Acum propunem, schimbarea denumirii in Romania dementa...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei