Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 oct 2011 - Anul XVI, nr. 232 (4830)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vaslui: Pieton accidentat mortal la Bârlad de un poliţist care a fugit de locul accidentului

Duminică, 2 Octombrie 2011 (14:21:26)

Un bărbat în vârstă de 54 de ani a fost accidentat mortal, în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, la Bârlad, de către un poliţist din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vaslui care a fugit de la locul accidentului, dar care s-a prezentat apoi singur la Poliţia Municipală

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, bârlădeanul a fost lovit în plin de către Gheorghiţă Apur, în vârstă de 38 de ani, în zona unei treceri pentru pietoni din municipiul Bârlad, după ce bărbatul s-ar fi angajat să traverseze Bulevardul Primăverii în afara marcajului pietonal, transmite corespondentul MEDIAFAX..

În urma impactului, pietonul a murit pe loc, în timp ce poliţistul aflat la volan a fugit de la locul accidentului.

După aproximativ trei ore, Gheorghiţă Apur s-a prezentat singur la sediul Poliţiei Municipale Bârlad.

"Imediat ce s-a prezentat la sediul Poliţiei, conducătorul auto care a accidentat mortal pietonul în vârstă de 54 de ani a fost condus la Spitalul de Urgenţă Bârlad unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma evenimentului rutier, pe numele poliţistului a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie", a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Mihaela Ştraub.

Potrivit sursei citate, Poliţia îşi va declina competenţa către Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, în acest caz urmând să fie declanşată şi o cercetare prealabilă a poliţistului. Acesta a declarat ulterior colegilor săi că a fugit de la locul accidentului fiindcă s-a speriat de reacţia pe care ar fi putut-o avea oamenii care începuseră să se adune în zonă după producerea accidentului.

Mihaela Ştraub a mai spus că poliţistul din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vaslui nu era în timpul serviciului atunci când l-a accidentat mortal pe pieton. Gheorghiţă Apur va fi totuşi cercetat disciplinar pe linie de serviciu, în regim de urgenţă, de către şefii lui din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vaslui: Pieton accidentat mortal la Bârlad de un poliţist care a fugit de locul accidentului.
 Vizualizări articol: 523 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vaslui: Pieton accidentat mortal la Bârlad de un poliţist care a fugit de locul accidentului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei