Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 aug 2011 - Anul XVI, nr. 186 (4784)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Unul din fiii lui Bercea Mondial şi ginerele acestuia, reţinuţi pentru complicitate la tâlhărie

Marţi, 9 August 2011 (16:03:31)

Unul din fiii lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, Laurenţiu Anghel, în vârstă de 23 de ani, şi ginerele lui Bercea Mondial, Marius Constantin, au fost reţinuţi pentru complicitate la tâlhărie, iar un minor de 17 ani acuzat că a agresat şi jefuit o femeie în Piteşti a fost reţinut pentru tâlhărie.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Argeş, Poliţia Piteşti a fost sesizată de o femeie de 35 ani, din Piteşti, că în timp ce mergea pe o stradă din municipiu, în zona unei unităţi bancare, a fost agresată de un individ necunoscut care prin violenţă i-a furat de la gât două lănţişoare din aur, în greutate totală de 30 de grame, acesta fugind de la locul faptei cu un autoturism marca Renault Megan, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"În urma verificărilor efectuate în trafic, un echipaj de Poliţie Rutieră a reuşit să blocheze autoturismul pe raza localităţii Albota, judeţul Argeş, în direcţia de mers către Slatina, în autoturism fiind identificaţi şi imobilizaţi Laurenţiu Anghel, de 23 de ani, şi Marius Constantin, de 22 de ani, ambii din oraşul Drăgăneşti, precum şi doi minori, unul de 15 ani, celălalt de 17 ani, ambii din Slatina. Cu ocazia controlului automobilului, a fost identificat un lanţ din metal galben, sub scaunul din faţă, lanţ care a fost recunoscut de partea vătămată ca fiindu-i sustras în împrejurările sus menţionate", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, comisar şef Dănuţ Dinu.

Potrivit sursei citate, în urma cercetărilor efectuate anchetatorii au stabilit că minorul de 17 ani este acuzat de tâlhărie, iar ceilalţi trei tineri sunt acuzaţi de complicitate la tâlhărie, fiind reţinuţi cei doi adulţi, nu şi minorul de 15 ani.

La ora transmiterii acestei ştiri, minorul de 17 ani, fiul lui Bercea Mondial şi ginerele acestuia urmează să fie prezentaţi magistraţilor argeşeni cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a fost trimis în judecată, în acest an, pentru tentativă de omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, instigare la mărturie mincinoasă neurmată de executare, şi portul cuţitului, fără drept, în locuri şi împrejurări în care s-ar putea primejdui viaţa ori integritatea corporală a persoanelor.

Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova i-au mai trimis în judecată pe fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, zis Ambasador, pentru complicitate la tentativă de omor calificat şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, pe soţia interlopului din Olt, Fănica Anghel, zisă Stela, pentru instigare la mărturie mincinoasă neurmată de executare şi încercarea de a determina mărturia mincinoasă.

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Tribunalului Olt.

Bercea Mondial este cunoscut ca făcând parte din lumea interlopă din judeţul Olt, presa relatând că acesta a fost implicat în mai multe lupte între grupările interlope, iar în urmă cu câţiva ani a fost cercetat pentru evaziune fiscală.

Membri ai familiei lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, au fost cercetaţi de Poliţia Olt, în ultimii cinci ani, în aproximativ 120 de dosare penale, majoritatea fiind constituite în urma unor plângeri făcute între ei, iar în prezent mai sunt în lucru şase dosare penale pe numele lui Bercea Mondial.

În februarie 2010, Mircea Băsescu, fratele şefului statului, a botezat-o pe nepoata lui Bercea Mondial, ceremonia având loc la o biserică de cartier din Constanţa. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unul din fiii lui Bercea Mondial şi ginerele acestuia, reţinuţi pentru complicitate la tâlhărie.
 Vizualizări articol: 547 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unul din fiii lui Bercea Mondial şi ginerele acestuia, reţinuţi pentru complicitate la tâlhărie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei