Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 aug 2011 - Anul XVI, nr. 179 (4777)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Felicitare de "La mulţi ani" semnată de Monica Iacob-Ridzi, trimisă unui bărbat mort de trei ani

Luni, 1 August 2011 (15:45:12)

 

 O femeie din Petroşani a primit, la sfârşitul săptămânii, o felicitare semnată de deputatul PDL Monica Iacob-Ridzi, fost ministru al Tineretului şi Sportului, felicitarea, cu urarea de "La mulţi ani", fiind adresată soţului femeii, care a murit în urmă cu trei ani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

O femeie din Petroşani a primit, în 30 iulie, o felicitare semnată de deputatul PDL de Valea Jiului Monica Iacob-Ridzi, fost ministru al Tineretului şi Sportului, scrisoarea fiind adresată soţului femeii, mort în urmă cu trei ani.

Femeia a povestit că în ziua în care soţul său, care a murit în urmă cu trei ani, ar fi împlinit 66 de ani, un tânăr a bătut la uşa apartamentului şi i-a înmânat un plic care conţinea o felicitare din partea deputatului Monica Iacob-Ridzi.

"Când am văzut despre ce este vorba, i-am mulţumit tânărului şi i-am spus că soţul meu a decedat în urmă cu trei ani. Tânărul nu a mai avut ce să spună, doar mi-a zâmbit şi a plecat", a declarat femeia.

În felicitarea de la "La mulţi ani", Monica Iacob-Ridzi urează "cele mai calde gânduri" şi "o aniversare încununată cu noroc, sănătate şi optimism".

"Vă sunt recunoscătoare pentru încrederea pe care mi-aţi acordat-o şi vă asigur că alegerea dumneavoastră a contribuit la încercarea noastră permanentă de a vă apăra şi susţine dorinţa de a avea o viaţă mai bună", scrie în felicitarea semnată de Monica Iacob-Ridzi.

Pe de altă parte, soţia bărbatului mort este contrariată şi nu îşi explică de unde are deputatul Monica Iacob-Ridzi datele soţului său, în condiţiile în care acesta nu a fost membru al PDL sau al altui partid politic.

"Nu ştiu de unde au avut datele soţului meu. I-am mai spus acelui tânăr că poate aşa cum primeşte felicitări, aşa şi votează pentru Monica Iacob-Ridzi şi PDL", a afirmat femeia.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, deputatul Monica Iacob-Ridzi nu a putut fi contactat pentru a-şi prezenta punctul de vedere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Felicitare de "La mulţi ani" semnată de Monica Iacob-Ridzi, trimisă unui bărbat mort de trei ani.
 Vizualizări articol: 549 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Felicitare de "La mulţi ani" semnată de Monica Iacob-Ridzi, trimisă unui bărbat mort de trei ani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei