Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 1 aug 2011 - Anul XVI, nr. 179 (4777)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

PDL: România şi Guvernul Boc au atins toate ţintele convenite cu FMI

Luni, 1 August 2011 (15:44:22)

 

Conducerea PDL consideră că în urma vizitei delegaţiei FMI, CE şi BM se constată că România şi Guvernul Boc au atins toate ţintele convenite cu FMI şi creează premisele unei bune dezvoltări, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al partidului, Sever Voinescu.

Voinescu a precizat, după şedinţa BPN al PDL, că în contextul vizitei reprezentanţilor FMI, CE şi BM la Bucureşti, evaluările economice în acest moment sunt bune.

"Practic, România şi Guvernul Boc au atins toate ţintele convenite cu FMI şi creează premisele unei bune dezvoltări, ne apropiem de al treilea trimestru de creştere economic consecutiv, aceasta este realitatea, dincolo de retorica politică găunoasă a opoziţiei, din punctul de vedere al cheltuielilor acestea sunt sub control sub limita convenită cu FMI, în timp ce veniturile sunt peste aşteptări", a precizat Sever Voinescu.

Liderul PDL a spus că, în urma concluziilor vizitei delegaţiei FMI, ţinta de deficit pe acest an este foarte uşor să fie atinsă. "Ţinta de deficit pe acest an este foarte uşor să fie atinsă. Suntem în parametri economici buni, care ne fac să nu fie o problemă atingerea deficitului, dar trebuie să fim atenţi cu deficitul de anul viitor", a adăugat Voinescu.

El a spus că prima măsură în privinţa rectificării bugetare care va avea loc în prima decadă a lunii august este alocarea de bani pentru investiţii.

"Guvernul e concentrat pe susţinerea creşterii economice şi în al treilea trimestru, iar preocuparea este de a diminua arieratele", a mai spus liderul PDL. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PDL: România şi Guvernul Boc au atins toate ţintele convenite cu FMI.
 Vizualizări articol: 579 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PDL: România şi Guvernul Boc au atins toate ţintele convenite cu FMI0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei