Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 mar 2011 - Anul XVI, nr. 56 (4654)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

PSD va cheltui aproximativ 200.000 de euro pentru cardurile membrilor de partid

Miercuri, 9 Martie 2011 (15:13:10)

PSD va cheltui aproape 200.000 de euro pentru imprimarea a 200.000 de carduri de membru de partid, au declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, surse din conducerea partidului.

Potrivit surselor citate, numărul estimat al membrilor de partid este în jur de 200.000, secretariatul general al PSD nefinalizând încă evidenţa centralizată a activului.

Sursele citate au arătat că imprimarea unui card de membru de partid are un cost de aproximativ 4 lei, întrucât cardurile sunt tipărite pe un plastic special şi imprimate şi cu un cod de bare.

În aceste condiţii, pentru cele aproximativ 200.000 de carduri care ar urma să fie imprimate se preconizează cheltuieli în jur de 200.000 euro, care însă vor fi eşalonate în etape până la sfârşitul anului.

Într-o primă fază, urmează ca în câteva săptămâni să fie imprimate aproximativ 40.000 de carduri de membru de partid, marea parte a organizaţiilor judeţene ale PSD solicitând, în medie, câte 1.000 de astfel de carduri.

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, în urmă cu o săptămână, că datoriile partidului sunt în jur de un milion de euro, aşa că partidul a început restructurări salariale şi raţionalizarea "la sânge" a cheltuielilor.

În 24 februarie, conducerea PSD le-a prezentat ziariştilor sistemul informatizat de evidenţă a membrilor de partid. Fiecărui membru urmează să i se înmâneze şi un card, pe care are imprimat un cod de bare, pentru că membrii PSD vor putea beneficia de reduceri în anumite magazine.

La întrebările insistente ale jurnaliştilor în legătură cu magazinele la care membrii PSD pot avea reduceri, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a răspuns atunci evaziv, afirmând că încă negociază cu unele companii, atât din domeniul retailerilor, cât şi al agenţiilor de turism şi locurilor de agrement.

Întrucât întrebările persistau, Adrian Năstase le-a răspuns ironic ziariştilor, în timp ce pleca din încăperea în care s-a făcut prezentarea: "La sex shop". 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD va cheltui aproximativ 200.000 de euro pentru cardurile membrilor de partid.
 Vizualizări articol: 507 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD va cheltui aproximativ 200.000 de euro pentru cardurile membrilor de partid0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei