Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 mar 2011 - Anul XVI, nr. 56 (4654)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Dar

300 de zambile şi 150 de garoafe, dăruite de tinerii PD-L-işti sucevencelor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Peste 300 de zambile şi 150 de garoafe au fost dăruite de tinerii democrat-liberali sucevencelor în cadrul unei acţiuni dedicate Zilei Internaţionale a Femeii. Acţiunea a fost coordonată de liderul Organizaţiei Judeţene de Tineret a PD-L, Lucian Harşovschi, care împreună cu 20 de colegi de-ai săi s-a deplasat în mai multe locuri din municipiul Suceava, precum cartierul Burdujeni, zona centrală a Casei de Cultură şi campusul universitar. Harşovschi a declarat că echipa PD-L a fost întâmpinată cu căldură de către doamne şi domnişoare care nu au pierdut prilejul de a-i adresa, în calitatea sa de viceprimar, şi o serie de întrebări pe teme administrative.

„Am răspuns la întrebări legate de buna conducere a oraşului. Principalele întrebări adresate au fost legate de lucrările de modernizarea a zonei centrale şi implicit a finalizării acestora, distribuirea parcelelor de teren pentru tineri, problema abonamentelor pentru elevi şi studenţi şi, nu în ultimul rând, rugămintea de a acorda o mai mare atenţie curăţeniei oraţului Suceava”, a spus Harşovschi.

 

Flori în Burdujeni, din partea deputatului Ioan Bălan

Totodată, şi Organizaţia Municipală de Tineret condusă de Alexandru Şalup a întâmpinat doamnele şi domnişoarele din cartierul Burdujeni cu flori din partea deputatului Ioan Bălan, care în fiecare an este alături de locuitorii Colegiului 2 nu numai în zilele festive, ci şi atunci când aceştia au diferite probleme pe care le transmit fie la audienţe, fie personal. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 300 de zambile şi 150 de garoafe, dăruite de tinerii PD-L-işti sucevencelor.
 Vizualizări articol: 914 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 8 voturi
300 de zambile şi 150 de garoafe, dăruite de tinerii PD-L-işti sucevencelor3.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 9 mar 2011, 13:15:11
L-am urmarit in presa pe domnul viceprimar Harsovschi si imi place ca e un tanar cu initiativa care face lucruri bune pentru Municipiul Suceava. Este printre putinii viceprimari tineri din istoria moderna suceaveana si cred ca se vede ceva in urma lui. Desigur ca orice persoana mai are de invatat dar consider ca este unul dintre cei mai promitatori tineri din politica locala. Mult succes in continuare.
2.   Comentariu trimis de
( 9 mar 2011, 13:18:38
Eram pe strada si am fost placut surprinsa de viceprimarul Harsovschi. Am primit o garoafa si stiu ca nu e mare lucru ...dar mi-a placut de el ca e un tanar serios.
3.   Comentariu trimis de
( 9 mar 2011, 13:21:10
:) foarte bine ca a impartit flori. Nu admir nici o tabara politica, nu imi place ce se intampla in tara dar consider ca e tanar si trebuie sprijinit. Sa se mai schimbe putin garda asta batrana din Suceava. Good Game!
4.   Ora 13 trimis de
( 9 mar 2011, 13:36:48
ora 13.15 , 13.18, 13.21 oare comentariile si fluxul comentariilor la un articol vizionat doar de cateva persoane este asa mare ? oare nu sunt responsabilii cei care au fost pusi de domnul hashovschi sa comenteze in fiecare zi ziarele? de ce te minti tu singur domnule viceprimar? oare in sinea ta crezi ca nu tot oamenii tai te ling in fundulet?
5.   Comentariu trimis de
( 9 mar 2011, 14:08:19
Nu cred ca e asa cum spune Mariana. Tinand cont de faptul ca ziarul online apare undeva in jurul orei 12 ...si ca intervalul 12 - 15 e cel in care oamenii citesc ziarul si automat isi spun si parerea. Asa ca ne punem intrebarea de fapt...cine e desemnat sa urmareasca si sa comenteze draga mariana? Nu cumva voi astia de mai sus de orange acolo in centru?
5.1  RE: Comentariu trimis de
( 9 mar 2011, 21:41:24
Nici eu nu te cred, Ioane.
6.   POLITIC trimis de
( 9 mar 2011, 15:06:13
Se vede de mult prea departe faptul că este un articol la comandă: modul de prezentare al "evenimentului", laudele, fotografiile (4 cu personajul principal!!!). Domnilor dacă nu vreţi să provocaţi dezgust (mai mult decât este deja) fiţi un pic mai subtili...
7.   Kiss-kiss trimis de
( 9 mar 2011, 19:26:53
Thuamni fereste..!
8.   Garoafe=Inmormantare trimis de
( 9 mar 2011, 20:56:13
Garoafe se dau la inmormantarirolling on the floor:)) eu unu asa stiam
9.   Bravo trimis de
( 9 mar 2011, 23:08:14
Minunat acest gest de a darui femeilor de pe strada o garoafa.La asta va sta gandul ,restul problemelor le rezolva Doamne-Doamne.
„Am răspuns la întrebări legate de buna conducere a oraşului. Principalele întrebări adresate au fost legate de lucrările de modernizarea a zonei centrale şi implicit a finalizării acestora, distribuirea parcelelor de teren pentru tineri, problema abonamentelor pentru elevi şi studenţi şi, nu în ultimul rând, rugămintea de a acorda o mai mare atenţie curăţeniei oraţului Suceava”, a spus Harşovschi.
Atat dragule ai raspuns,ca de facut nu faceti niciunul nimic.Sunteti prea comozi .
10.   Lingaii trimis de
(12 mar 2011, 09:12:01
ce bine functioneaza celula asta de comentatori.. IOANSUCEAVA este bestial..GALANADRIANA75 tot...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei