Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 ian 2011 - Anul XVI, nr. 15 (4613)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Miniştrii au fost interesaţi să afle, în Guvern, dacă la maşini pot folosi iarna anvelope all season

Joi, 20 Ianuarie 2011 (14:07:56)

Membrii Guvernului au discutat, miercuri, ordonanţa privind obligativitatea anvelopelor de iarnă, iar premierul Boc a întrebat, urmărit atent de miniştri interesaţi de maşinile personale, dacă pneurile all season respectă noile norme, Boagiu spunând că acestea pot fi folosite în continuare.

Proiectul de ordonanţă iniţiat de Ministerul Transporturilor privind obligativitatea echipării autovehiculelor cu anvelope de iarnă pentru sezonul rece a fost discutat de Guvern în primă lectură.

Surse participante la discuţii au declarat agenţiei MEDIAFAX că atât premierul Emil Boc, cât şi ceilalţi membri ai Cabinetului au dorit să ştie de la ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, dacă anvelopele all season sunt suficiente pentru a respecta noua legislaţie propusă de către minister.

"Ministrul Boagiu a prezentat prevederile ordonanţei, în care au fost incluse mai multe tipuri de anvelope obligatorii pentru iarnă, iar premierul, urmărit atent de mai mulţi miniştri care se află în această situaţie, a întrebat dacă este suficient să echipeze automobilul cu anvelope all season. Ministrul a răspuns că acest tip de anvelope va fi suficient pentru sezonul rece, reieşind că, într-un astfel de caz, nu mai este necesară echiparea cu anvelope exclusiv de iarnă", au arătat sursele citate.

Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii a lansat în dezbatere publică un nou proiect de ordonanţă care prevede obligativitatea echipării autovehiculelor cu anvelope de iarnă în sezonul rece şi estimează că statul va încasa TVA de 445 milioane euro din vânzările de cauciucuri.

Conform proiectului, conducătorii vehiculelor care nu sunt dotate cu anvelope de iarnă în sezonul rece vor fi penalizaţi cu 9 până la 20 de puncte, amendă şi reţinerea certificatului de înmatriculare sau înregistrare al maşinii. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Miniştrii au fost interesaţi să afle, în Guvern, dacă la maşini pot folosi iarna anvelope all season.
 Vizualizări articol: 555 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Miniştrii au fost interesaţi să afle, în Guvern, dacă la maşini pot folosi iarna anvelope all season0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei