Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 nov 2010 - Anul XV, nr. 279 (4570)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Moldovan: E un precedent periculos ca PDL să o înlocuiască pe Anastase, cei puşi să fure s-ar speria

Vineri, 26 Noiembrie 2010 (15:58:22)

Purtătorul de cuvânt al PSD, deputatul Emil Radu Moldovan, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că înlocuirea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor a Robertei Anastase ar fi "un precedent periculos pentru PDL" fiindcă "toţi cei puşi să fure pentru PDL" s-ar speria.

Moldovan a făcut aceste afirmaţii întrebat fiind dacă nu crede că înlocuirea unui demnitar de la putere la presiunea opoziţiei reprezintă un precedent periculos pentru partidul respectiv, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"E un precedent periculos ca PDL să o înlocuiască din funcţie pe Roberta Anastase. Gândiţi-vă la toţi cei care sunt numiţi în diverse funcţii ca să fure pentru PDL. Care ar fi semnalul pentru ei când o abandonează pe Anastase? Acesta este scopul real pentru care nu o abandonează pe Roberta Anastase, fiindcă sunt o grămadă de oameni care, din diverse poziţii, fură pentru PDL. În momentul în care îl abandonezi pe unul, îi sperii pe ceilalţi şi li se reduc veniturile. Acesta este scopul real", a declarat Moldovan.

Purtătorul de cuvânt al PSD a spus că într-o societate normală, oriunde în lume, după un fapt atât de grav (petrecut la adoptarea Legii pensiilor - n.r.), a doua zi urma o demisie.

"Nu mai era scandalul care e de o lună şi jumătate în România. Eu, unul, dacă aş fi fost în situaţia de a fi membru PDL, poate făceam greva foamei în faţa preşedintelui Camerei Deputaţilor să-şi dea demisia. Este inadmisibil să negi evidenţa", a declarat Moldovan.

El a adăugat că, întrucât Roberta Anastase îşi continuă activitatea ca preşedinte al Camerei Deputaţilor, PSD va continua să protesteze politic.

"Noi nu vrem să girăm activitatea unei doamne care a furat în văzul tuturor oamenilor şi care nu are onoarea să demisioneze. În plus, nici partidul dânsei, acesta, al onoarei şi dreptăţii, nu i-a dat nicio sancţiune. Vom continua să protestăm în felul acesta", a spus Moldovan.

Purtătorul de cuvânt al PSD a menţionat că, în cazul în care Anastase ar demisiona sau ar fi înlocuită, PSD ar reveni imediat la lucrările Camerei Deputaţilor.

Opoziţia boicotează lucrările Camerei Deputaţilor de peste două luni, respectiv de la votul pentru adoptarea Legii pensiilor, pentru care o acuză pe Roberta Anastase de fraudă. Deşi, la începutul lunii noiembrie, liderii grupurilor parlamentare au avut o întâlnire cu Roberta Anastase, convenind respectarea unor principii în activitatea parlamentară şi modificarea Regulamentului Camerei, după câteva zile opoziţia a refuzat să mai negocieze cu preşedintele acestui for legislativ, condiţionând participarea la lucrări de demisia lui Anastase. Nici apelul la acceptarea unui moratoriu pentru 30-45 de zile, făcut de către preşedintele Traian Băsescu în Parlament, nu a dus la deblocarea activităţii Camerei Deputaţilor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Moldovan: E un precedent periculos ca PDL să o înlocuiască pe Anastase, cei puşi să fure s-ar speria.
 Vizualizări articol: 347 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Moldovan: E un precedent periculos ca PDL să o înlocuiască pe Anastase, cei puşi să fure s-ar speria0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei