Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 oct 2010 - Anul XV, nr. 232 (4523)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Antonescu: Nu aş susţine candidatura lui Isărescu la Preşedinţia României

Duminică, 3 Octombrie 2010 (14:06:33)

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminică, la ProTv, în emisiunea "După 20 de ani", că nu ar susţine candidatura guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, la Preşedinţia României, el transmiţându-i acestuia să nu mai facă afirmaţii generale, "de neatacat din Patagonia până în Suedia".

Solicitat să comenteze afirmaţiile recente ale guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, referitoare la insuficienţa intenţiilor bune, la capcana populismului din discursul public şi la drumul spre iad, Antonescu a opinat că acestea au o "generalitate strivitoare".

"Afirmaţiile ex catedră ale guvernatorului sunt greu de comentat sau de infirmat. Au o generalitate strivitoare", a spus Antonescu, care a adăugat că spusele lui Isărescu privind creşterea tendinţei de a promite mai mult din cauza apropierii alegerilor reprezintă "un adevăr general" la care subscrie.

Întrebat textual dacă ar susţine candidatura lui Isărescu la funcţia supremă în stat, preşedintele liberal a dat un răspuns negativ, dar nu a detaliat.

Antonescu a spus, însă, că intenţiile bune de care vorbea guvernatorul sunt absolut necesare, el opinând că, din păcate, acestea nu există la nivelul guvernării din România.

"Dacă ar dori să spună ceva de România, nu o afirmaţie generală de neatacat din Patagonia până în Suedeia, ar spune că România trebuie condusă de oameni politici cu bune intenţii, cu forţa de a le impune partidelor şi guvernelor pe care le conduc aceste bune intenţii", a subliniat Antonescu.

El a arătat, de asemenea, că ar fi cazul ca guvernatorul să spună ceva valabil despre România "acum şi aici".

"Ar fi cazul dacă vrea să ne spună ceva valabil acum şi aici şi anume că în România, indiferent ce impzitare facem şi de la cine împrumutăm, trebuie să se termine cu hoţia organizată din fruntea statului până jos, cu politizarea administraţiei, care a atins cote paroxistice. Trebuie să spună începând cu guvernul în funcţie şi continuând cu guverne viitoare", a spus Antonescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antonescu: Nu aş susţine candidatura lui Isărescu la Preşedinţia României.
 Vizualizări articol: 422 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antonescu: Nu aş susţine candidatura lui Isărescu la Preşedinţia României0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei