Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 aug 2010 - Anul XV, nr. 186 (4477)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Becali: Mi-au fost stricate treburile pentru că am vorbit cu presa

Marţi, 10 August 2010 (17:22:22)

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a spus, marţi după-amiază, că "treburile mi-au fost stricate pentru că am vorbit cu presa", declaraţie făcută după ce tehnicianul Gheorghe Hagi a anunţat că nu va reveni ca antrenor al grupării "roş-albastre".

Întrebat dacă negociază cu un antrenor venirea la Steaua, Becali a anunţat că nu va mai da detalii presei despre posibilii înlocuitori ai lui Victor Piţurcă. "Negociez, discut şi nu mai spun nimic. Cum vă spun, stric treburile. Nu mai spun presei şi îmi fac treburile. Îmi stric treburile mele de prost. Dacă nu vi le spuneam, poate nu le mai stricam. O să fac o conferinţă de presă când o să am ceva de anunţat şi gata", a spus Becali.

Întrebat de reporteri dacă este interesat de anunţul făcut de Gheorghe Hagi prin care spus că nu va reveni ca antrenor la Steaua, Becali a răspuns: "Mă interesează, dacă nu vrea să vină..."

Victor Piţurcă a părăsit funcţia de manager general al clubului Steaua după primele trei etape ale Ligii I. Neînţelegerile dintre el şi finanţatorul stelist, Gigi Becali, privind contractul pe care urma să-l semneze Piţurcă, au survenit din cauza unor garanţii cerute de tehnician cu care finanţatorul nu a fost de acord. Garanţiile urmau să fie executate de Victor Piţurcă în cazul în care Gigi Becali făcea declaraţii jignitoare la adresa jucătorilor sau suporterilor stelişti.

Luni, în presă s-a vehiculat ideea că la conducerea clubului "roş-albastru" vor veni Anghel Iordănescu, Ilie Dumitrescu şi Gheorghe Hagi, în funcţiile de preşedinte, manager sportiv şi antrenor. Gigi Becali a precizat, în aceeaşi zi, că ar fi foarte fericit ca cei trei să accepte să revină la Steaua. Marţi, Iordănescu a anunţat că a renunţat la proiect după refuzul lui Hagi de a reveni la gruparea "roş-albastră".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Becali: Mi-au fost stricate treburile pentru că am vorbit cu presa.
 Vizualizări articol: 491 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Becali: Mi-au fost stricate treburile pentru că am vorbit cu presa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei