Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 iul 2010 - Anul XV, nr. 170 (4461)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu: Şi în perioada de criză, UniCredit rămâne cu expunere largă pe piaţa românească

Joi, 22 Iulie 2010 (20:36:29)

Preşedintele Traian Băsescu l-a primit, joi, pe Alessandro Profumo, preşedintele Federaţiei Europene a Băncilor şi preşedintele executiv al UniCredit Group, mulţumindu-i acestuia pentru ceea ce banca sa a făcut în ultimii zece ani şi continuă să facă în România.

"În aceste vremuri grele, este întotdeauna o plăcere să ai o bancă", a glumit Traian Băsescu, la începutul întrevederii cu preşedintele Federaţiei Europene a Băncilor şi preşedintele executiv al UniCredit Group, Alessandro Profumo.

El l-a întrebat pe oaspetele său când a sosit la Bucureşti şi, auzind de la acesta că a ajuns miercuri seară, a comentat: "Înseamnă că nu aţi avut prea multe ocazii să vizitaţi Bucureştiul".

"Domnule preşedinte, vă mulţumesc foarte mult pentru ceea ce banca dumneavoastră face aici, în România, ceea ce a făcut în ultimii 10 ani. Chiar şi acum, în timpul perioadei de criză, UniCredit rămâne cu o expunere largă pe piaţa românească. Mulţumesc pentru onestitatea faţă de clientul dumneavoastră, România", a spus preşedintele Băsescu.

Întrevederea a continuat fără accesul presei.

"Cu acest prilej, şeful statului i-a mulţumit domnului Alessandro Profumo pentru activitatea UniCredit Group în România. Întâlnirea a prilejuit un schimb de opinii cu privire la necesitatea întăririi transparenţei şi reglementării sistemului bancar la nivelul Uniunii Europene, situaţia economică actuală şi perspectivele de dezvoltare ale României, precum şi la perspectivele companiei Unicredit Group în ţara noastră", se arată într-un comunicat al Preşedinţiei remis, joi, agenţiei MEDIAFAX, după evenimentul de la Palatul Cotroceni.

Preşedinţia menţionează că Alessandro Profumo a reiterat angajamentul faţă de România, apreciind că activitatea UniCredit Group în Europa Centrală şi de Est reprezintă motorul de creştere al companiei pe termen mediu şi lung.

De asemenea, au fost abordate subiecte precum sprijinul pe care sistemul bancar îl poate oferi autorităţilor române pentru accelerarea atragerii de fonduri europene, preşedintele executiv al UniCredit Group subliniind expertiza companiei în ceea ce priveşte finanţarea sectorului agricol, care poate fi utilă şi în România.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu: Şi în perioada de criză, UniCredit rămâne cu expunere largă pe piaţa românească.
 Vizualizări articol: 848 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu: Şi în perioada de criză, UniCredit rămâne cu expunere largă pe piaţa românească0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei