Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 iul 2010 - Anul XV, nr. 153 (4444)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Oltean: PDL stă foarte prost în sondaje, dar ne-am asumat guvernarea

Vineri, 2 Iulie 2010 (15:48:59)

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că formaţiunea pe care o reprezintă "stă foarte prost" în sondaje, având probleme de imagine din cauza măsurilor nepopulare pe care le-a luat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ioan Oltean a răspuns astfel întrebării unui jurnalist care a vrut să ştie cum se situează PDL în sondaje.

"Stăm prost, foarte prost în imagine. Ştiu acest lucru şi îl regret. Ne-am asumat să guvernăm. Puteam să plecăm de la guvernare sau puteam face altceva ca să spună poporul uite ce partid grozav, dar cineva trebuia odată şi odată, în ţara aceasta, să facă ceva ca lumea", a spus Oltean.

Liderul PDL a recunoscut că partidul său are probleme de imagine.

"Unde aţi văzut un partid aflat la guvernare într-un moment de criză pe măsuri atât de nepopulare să nu aibă probleme de imagine? Credeţi că vor spune că pe aceştia îi votăm care ne taie pensiile tot timpul? Nu. E clar că avem probleme de imagine. E clar că mulţi dintre votanţii noştri sunt nemulţumiţi de ce facem, dar între a scoate ţara din această situaţie dezastruoasă şi a ne cultiva imaginea, am ales prima variantă cu riscul de a ne diminua imaginea cât de mult şi cu speranţa că măsurile vor produce efectele respective şi vom putea să ne îmbunătăţim imaginea", a spus Oltean.

El a comentat şi unele acuzaţii lansate în presă potrivit cărora Ada Meseşan ar avea contracte individuale cu membrii PDL ca să îi promoveze în presă.

"Ada Meseşan are un contract cu partidul nu de promovare, ci de gestionare a informaţiilor din presă. Nu are contract de a promova nici imaginea lui Oltean, a lui Cezar Preda sau Blaga. Ea ţinea legătura cu presa în sensul că la emisiunea X se duce Y. Asta făcea. Ada Meseşan nu are niciun contract de promovare a niciunui demnitar al PDL", a spus Oltean, adăugând că pe el îl invită realizatorii direct şi nu prin intermediul Adei Meseşan.

Deputatul PDL Mihail Boldea a susţinut, într-o intervenţie telefonică la Realitatea TV, că Ada Meseşan, şefa Biroului de presă al partidului, i-ar fi condiţionat apariţiile în emisiuni televizate de încheierea unui contract de consultanţă cu firma ei, lucru pe care acesta l-a refuzat. Boldea a precizat că l-a informat despre acest lucru şi pe Mircea Toader. Ada Meseşan a respins acuzaţiile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oltean: PDL stă foarte prost în sondaje, dar ne-am asumat guvernarea.
 Vizualizări articol: 460 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oltean: PDL stă foarte prost în sondaje, dar ne-am asumat guvernarea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei