Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 iul 2010 - Anul XV, nr. 153 (4444)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Violeta Beclea Szekely: Drama prin care trec cei afectaţi de inundaţii ne va marca multă vreme

Vineri, 2 Iulie 2010 (17:58:21)

Fosta atletă Violeta Beclea Szekely a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, după ce a făcut mai multe donaţii sinistraţilor din satul Dărmăneşti, din judeţul Suceava, că drama oamenilor din zonele afectate de inundaţiile din ultima săptămână îi va marca multă vreme pe cei care au acordat ajutor.

"Drama românilor afectaţi de inundaţii ne va marca multă vreme pe cei care am venit aici să-i ajutăm cu câte ceva. Suntem cu toţii sensibilizaţi, iar situaţia este cu totul diferită faţă de ceea ce se vede la televizor, pentru că drama prin care trec aceşti oameni este foarte mare. Să îi vezi cum şi-au pierdut casele şi tot ce au adunat de o viaţă întreagă este cu adevărat trist. Sunt impresionată de ceea ce am văzut aici şi cred că ajutorul nostru este minim. Altcineva îi poate ajuta cu adevărat pe aceşti oameni. E nevoie de cineva cu mai multă putere, poate Guvernul să se implice, pentru a-i aduce înapoi la viaţa normală", a spus Violeta Szekely.

Directorul departamentului de marketing şi comunicare din cadrul COSR a adăugat că este important ca oamenii afectaţi de inundaţii să primească ajutoare pentru a trece mai uşor peste ceea ce li s-a întâmplat: "Comitetul Olimpic a făcut un apel către personalităţile sportive care pot veni alături de cei afectaţi de aceste inundaţii. Se citeşte tristeţea pe chipurile oamenilor de aici şi chiar dacă am reuşit să le smulg câte un zâmbet prin vizita mea aici, problemele lor sunt mari. Atmosfera este una tristă, iar unii sunt chiar resemnaţi cu situaţia în care se află".

Violeta Beclea Szekely s-a deplasat, vineri, în comuna Dărmăneşti, aproape de localitatea sa natală, Dolheştii Mari, judeţul Suceava, pentru a dona sinistraţiilor pături, tricouri, apă minerală şi produse alimentare, în cadrul unei campanii de solidaritate a Comitetului Olimpic şi Sportiv Român faţă de familiile afectate de inundaţiile din ultima săptămână.

Potrivit Prefecturii Suceava, inundaţiile din această săptămână au afectat 81 de localităţi din judeţ, fiind evacuate 1.610 persoane, 63 de case fiind distruse, un număr de 4.949 de case fiind afectate atât de inundaţii, cât şi de alunecările de teren, iar 602 case fiind izolate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Violeta Beclea Szekely: Drama prin care trec cei afectaţi de inundaţii ne va marca multă vreme.
 Vizualizări articol: 507 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Violeta Beclea Szekely: Drama prin care trec cei afectaţi de inundaţii ne va marca multă vreme5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei