Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 apr 2010 - Anul XV, nr. 91 (4382)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

ANPC pune la dispoziţia pasagerilor curselor aeriene numărul de telefon gratuit 0800.080.999

Miercuri, 21 Aprilie 2010 (14:42:52)

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a pus la dispoziţie pasagerilor curselor aeriene un număr de telefon gratuit, 0800.080.999, având în vedere situaţia creată de perturbarea traficului aerian în perioada 15-20 aprilie.

ANPC asigură toţi pasagerii că în România, la fel ca în celelalte state membre ale Uniunii Europene, drepturile lor se aplică în continuare fără excepţii, se arată într-un comunicat al Autorităţii.

Consumatorii au la dispoziţie numărul de telefon al ANPC, info consumator: 0800.080.999 - număr cu apelare gratuită din reţeaua Romtelecom.

Reprezentanţii ANPC informează, astfel, consumatorii despre MEMO-ul 10/131 privind Transportul aerian, norul de cenuşă vulcanică şi drepturile pasagerilor din UE.

Un al doilea nor de cenuşă vulcanică a intrat în România miercuri dimineaţa, la ora 9.00, dar la o altitudine care nu creează probleme deosebite şi nici nu afectează calitatea aerului, fără a exista depuneri de cenuşă la sol, astfel că traficul aerian se desfăşoară în prezent fără restricţii.

Evoluţia situaţiei provocată de erupţia vulcanului din Islanda a fost analizată şi prezentată de către membrii Guvernului la începutul şedinţei de miercuri a Cabinetului.

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, şi cel al Transporturilor, Radu Berceanu, l-au informat pe premierul Emil Boc că la acest moment nu sunt semnalate probleme deosebite provocate de norul de cenuşă, care să impună introducerea unor noi restricţii.

Directorul ANM declara, marţi după-amiază, că un al doilea val de cenuşă emanată de vulcanul Eyjafjallajokull din Islanda se îndreaptă spre Europa, însă, potrivit lui Sandu, la acel moment existau şanse ca el să evite România.

Erupţia vulcanului activ de sub gheţarul Eyjafjallajokull, din sudul Islandei, a generat, începând de joi, 15 aprilie, grave perturbări ale traficului aerian.

Spaţiul aerian românesc, închis sâmbătă din cauza norului de cenuşă, a fost redeschis de luni. Mai multe companii au anunţat că au anulat, marţi, unele curse către destinaţii interne şi externe.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ANPC pune la dispoziţia pasagerilor curselor aeriene numărul de telefon gratuit 0800.080.999.
 Vizualizări articol: 436 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ANPC pune la dispoziţia pasagerilor curselor aeriene numărul de telefon gratuit 0800.080.9990.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei